neděle 15. září 2013

Babočka bodláková

Ahoj všem,

dlouho jsem nepřidávala nějaké fotky. Tak tady jsou, motýla jsem lovila u nás na zahradě. Kvůli motýlům jsem si minulý rok pořídila 2 keře, které mají lákat motýly. Rostlina se jmenuje Komule Davidova nebo taky motýlí keř. Já naivka si myslela, jaké se tam budou pořádat hody a ono celkem nic. Nějací Bělásci, Babočka paví oko a jeden zvláštní polomotýl nebo co to bylo. Mělo to červeno-černě zbarvené křídla. Asi nezjistím co to bylo, hledala jsem radu u strýčka Googla a ejhle asi špatné klíčové slovo. Jinak letos byl mizerný rok na motýly, kde jsou ty časy, kdy jich spoustu bylo i na Třapatce a letos doslova ani noha. Ráda je fotím pro jejich křehkou krásu. Snad příští rok bude lepší na hojnost :)









Krásný vstup do nového týdne Vám přeji :)

6 komentářů:

  1. Hani moc hezké fotky, taky bych to jednou tak chtěla umět :D

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji Hani, to chce cvičit a cvičit :) a pak to půjde docela samo a některá fotka se povede ani nevíš jak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký fotečky, škoda že nemám lepší foťák abych taky mohla zkoušet, focení mě docela baví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, teď jde o to jaký máš foťák, dělají se ale čím dál lepší foťáky a třeba ty hodně zoomové by nemusely být vůbec špatné, ovšem já preferuji zrcadlovku :)

      Vymazat
  4. aaaaaaaaaaaaaaach, obrovský povzdych Hanka, nádherné fotky. Babôčku lovím už tri mesiace a stále mi uniká :-( okrem toho ma ide šľak trafiť, keď nemám so sebou foťák a práve vtedy ju stretnem a pekne sedí a nelieta hore-dole. nuž, tento rok sa mi to už asi nepodarí, tak mám výzvu do budúceho :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji já bych chtěla někdy ulovit Otakárka ovocného ale tady u nás jsem ho viděla jen jednou :(

      Vymazat