sobota 7. září 2013

Catrice Lilactric + razítka

Ahojky,

Lilactric moc hezký kousek, který mám od zlaté Nikolky :) pěkně se mi strefila do barvy. Láček má světlou lila barvu skoro jako až světlý šeřík a navíc je obohacený zlatým shimmerem, který je jako dělaný pro tuto barvu. Lakoval se mi dobře, stačily 2 vrstvy jako vždy a vše v pohodě. Tekutina nedělá žádnou neplechu. Nikolka mě upozorňovala na štěteček, že je Catrice u inovovaných lahvičkách mají křivější, ostatně se to může dočíst i u ní na blogu. Ale zpátky k laku, ten můj křivý naštěstí není a ani křivě střižený 2 x sláva :D Schnutí se nemusíte obávat, řadím ho ke klasice což je u mě do 15 minut.

Dlouho jsem nerazítkovala, tak jsem se rozhodla, že si něco natisknu. Jenže  jsem vypadla ze cviku a taky to podle toho vypadá. Vybrala jsem na razítka černo-zlatý lak od Konadu. Malíček s prsteníčkem dopadly katastrofálně a to se radši nezmiňuji o pravé ruce :D Nejdříve jsem si myslela, že se s vámi o foto nepodělím ale nakonec ano, aby jste věděli, že né vždycky mi to s razítky jde. Nyní mám vyhlídnuté ještě nějaké destičky, jenže je teď nemají na skladě, musím počkat až jim dorazí. Jsou to destičky z řady A, kterou už jste tu mohli vidět. Mám je už vyzkoušené, mají dobrou rytinu, takže přibudou nějací sourozenci k mým 2 sirotečkům z této řady.





A teď fotky nepovedeného razítkování :D




Přeji hezký zbytek víkendu, já se pomalu psychicky připravuji do práce po 14 denní dovolené.

6 komentářů:

  1. Prý nepovedené, vypadá to krásně :) Hele, já si teď koupila jeden Catrice a štěteček má rovně střižený i rovně nasazený :) Asi se polepšili :)

    OdpovědětVymazat
  2. kurník šopa! že nepodarené! je to krásne, s tou fialkovou úplne najviac. ja chcem vedieť pečiatkovať :-D ja nedokážem otlačiť ani malý vzor :-/ buď je zlá platnička, alebo lak

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlas s holkama - prý nepovedené :D Kdybych já to zvládala aspoň takhle nepovedeně :D Lak je hezký, mám ho doma snad už půl roku a ještě jsem se k němu nedostala :/

    OdpovědětVymazat
  4. Teda ale ten odstín je nádherný, tyhle jemně fialkové můžu moc a když mě zrovna nebaví žádné barvy nebo si potřebuji od těch sytých odpočinout vždycky sahám po něčem takovém, mám v oblibě hodně krémovku od NYC Lavender Cupcake...Teda a ty razítka to je krása - to vypadá normálně jak kérka, to bych fakt nezvládla. Jsi dobrá! Já teda ať koukám jak koukám tak se mi to líbí a nevidím nepovedené :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Musim se přidat k názoru děvčat, ani mně to nepřipadá nepovedený, ale moc a moc pěkný. Barevná kombinace mi připadá zajímavá, fakt hezký. :) Jo a ten lak je bomba! Zlatý shimmer v lila barvě, krása.

    OdpovědětVymazat
  6. děkuji vám holky ale to jste neviděly tu pravou ruku, příště vám jí nafotím :D

    OdpovědětVymazat