neděle 22. září 2013

Color Club Fashion Addict

Krásný nedělní podvečer,

 počasí laku nepřálo, stihla jsem na sluníčku (když asi na 2 minuty vylezlo) jen jednu fotografii. Ostatní jsem pořídila bleskem i když ho nenávidím, ale přesto kouzlo laku docela dobře vystihl. Proč jsem chtěla sluníčko? No protože Fashion Addict je holograf a navíc moc krásný i když je to z těch původních holo laků od Color Clubu se slabším efektem. Láček jak jistě víte, byl dárek od Romanky z Malého koutku krásy a jí ještě jednou moc moc děkuji.

Barvička je moc příjemná pro mé očko. Světlounká fialová skoro až šeříková. Schnutí bez problémů, nemám skoro co vytknout. Jen zmíním, že při první vrstvě má tendenci dělat kocoury a dírky a je třeba pracovat rychleji. Pokud se Vám první vrstva nepovedla, tak nezoufejte, druhá vše napraví a výsledný efekt je v naprostém pořádku.

na slunci



Líbí? Mě děsně moc a určitě vám ho ještě jednou přefotím při plně jasné obloze. Tak a jak to vidím já s původní verzí holo laků Color Clubu (žebříček dle mé oblíbenosti):

1. Color Club Wild at Heart
2. Color Club Fashion Addict
3. Color Club Love Em Leave Em (brzy udělám swatch)
4. Color Club Revvvolution
5. Color Club Worth the Risque

Toť dnes vše, mějte se krásně a pohodový start do nového týdne přeji.

17 komentářů:

  1. Je překrásný .)) Překvapilo mě, jak silný holo efekt má, to Wild At Heart moc ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, řekla bych, že FA má z nich ten holo největší :)

      Vymazat
    2. Hojky, ona to říká i Barča z mých šminek, že sice Fashion Addict patří k těm jemnějším, ale je taková mezi oběma kategoriemi :-)

      Vymazat
    3. On to byl muj prvni holograf, ta fashion addict, tak jsem se ji tehdy dost vyptavala jake jsou rozdily. A musim rict, ze podobne kategorie slabsich, strednich a vyraznych ma i catherine arley

      Vymazat
  2. fotky máš krásné a holo efekt je na nich vidět perfektně! dneska jsem právě přemýšlela nad Revvvolution a First Looks, nakonec jsem nalakovala First Looks. taky budu muset nějaký holograf zase brzy nalakovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, First Looks neznám, musím vygooglovat :)

      Vymazat
  3. Je krásný, ta barvička je fakt taková něžná ve svý podstatě. :)
    Já jsem dneska využila slunce k nafocení dalšího Ruby Wing. U nás bylo dneska celkem pěkně a teplo. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí, líbí! A to tak, že jsem si ho dneska dokonce objednala :D Dobrá náhoda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak je jasné, co si zítra nalakuju - holouška! Tenhle sice nemám, vlastním jenom Revvvolution a Worth the Risque, ale to bude muset stačit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Revvvolution je fajn ale silou se nevyrovná Beyondu i když ale je fajn, že jsou jakoby 2 verze. Jedna slabší a druhá silnější :)

      Vymazat
  6. tento má myslím aj moja sestre ... je super

    OdpovědětVymazat
  7. Hehe, ten jsem myslím měla od někoho slíbený stejně jako Wild at Heart a v obou případech to nedopadlo :) Naopak Revvvolution už mám - a dotaz: jak dobře ti tyhle holografy drží? Konkrétně ten hnědý se mi začal odlupovat už druhý den ráno, to mě docela odradilo od shánění dalších... :(
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tohle nejsou moc držáky, ale s dobrým nadlakem vydržel 3 dny. Ono obecně holografy moc dlouho nedrzi

      Vymazat