čtvrtek 5. září 2013

Essie Turquoise & Caicos

Ahoj všem,

dneska mám pro Vás na ukázku můj první Essie lak. Zase je to mint barva, kterou poslední dobou pořád přidávám na blog, zato může moje mánie :) Je to hezká barvička na léto, ale mě je to celkem jedno, protože nosím barvy na které mám chuť a ne jestli se hodí na to či ono období.

Má 13,5 ml což považuji za akorát. Lak se mi zdál celkem řidší než Nubar Jaded a kryvost byla také horší než u Nubaru. Musela jsem dávat 3 vrstvy jelikož při 2 mi prosvítaly konce nehtů. Zajímavý je štěteček někde na blogu jsem četla, že mají Essie laky úzký štěteček. Já ho mám celkem široký a rovně střižený. Tak by mě zajímalo, jak to je. Že by firma provedla inovaci? Na konci najdete foto štětečku.

Schnutí díky 3 vrstvám bylo delší ale zase žádná katastrofa. Dnes bych ho chtěla zkusit zkombinovat s Gabriellou Salvete odstín Acquamarina, když se pokus zadaří určitě o něj nepřijdete. Takže myslím, že přišel čas na fotky:







Zmíněný štěteček. Tak holky, vy co máte Essie lak, jaký štěteček máte vy?

Mějte se fajn a užívejte sluníčka dokud to jde.


11 komentářů:

  1. Čo sa týka toho štetčeku, tak záleží od toho, kde si lak kúpila. Tie drogérkové Essie laky majú takéto širšie štetčeky ako máš ty a tie klasické nedrogérkové majú tenký :) Ja mám doma laky z oboch druhov, tak to môžem porovnať a ten hrubý je asi trikrát hrubší ako ten tenký :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahááá tak to jsem aspoň o něco chytřejší díky za info :)

      Vymazat
  2. Tak Essie stále ještě nemám tak nevím, jak to se štětečky je, ale ta barva je nádherná ,sice 3 vrstvy by mě asi nebavily, ale určitě bych neodolala a koupila si ho :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme společnou mánii co :) ale je fakt, že ty barvy jsou skvělý :)

      Vymazat
  3. Je nádherný. A souhlas, když budu mít chuť na neonku, nebo jinou letní barvu, tak si ji dám i v zimě. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně přijde, že ho mám snad ještě širší než ty a oble střižený :D

    OdpovědětVymazat
  5. Bavily jsme se o těch štětečcích s Nikčou a moje Essie jsou veskrze všechny tenké; široký ani jeden. A to mám jak ty časopisové, tak i koupené klasicky přes web. Do drogerky k Essie jsem se ještě nedostala, tyjo ale vědět tuhle věc dřív, tak kouknu ve Švýcarsku, tam měli stojany Essie v každé drogerii i parfumerii a někdy i v supermarketech :D Ale výjimečně mi ta úzká šířka vyhovuje; nevím proč, ale lakují se mi fantasticky. Což se o stejné šířce např. u Chiny říct vůbec nedá.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou Chinou to mam stejný, neumím s tím steteckem vubec pracovat :( za to Color Club ten má stetecek mozna o maly chloupek užší a daleko lepe se mi s nim pracuje nez ChG :)

      Vymazat