úterý 17. září 2013

Miss Sporty č. 150 červený lak

Ahoj holky,

dneska uvidíte klasickou červenou barvu od Miss Sporty. Tenhle kousek už mám nafocený už od půlky srpna a už bylo na čase ho zveřejnit. Popravdě klasických červených mám jen 2, tuto a ještě od Flormaru. Ani nevím, proč jich nemám víc. Je to stálá barvička, která se dá nosit po celý rok.

Jedná se o klasickou krémovou bez jakýkoliv třpytek či shimmeru. Nejdříve musím pochválit štěteček, který je dost široký (upřednostňuji klasiku tak akorát), vlastně tento z širokých štětečků mám nejraději, moc dobře se mi s ním pracuje a stačí mi pár tahů k pokrytí celé plochy nehtu.

Samotná tekutina laku je konzistenčně akorát, nedělá pruhy, netáhne se, nebublinkuje, nědělá lysiny. Další plus, které musím vyzdvihnout je vynikající pigmentace. Kryje v jedné střední vrstvě (já dávala 2 slabší) a hlavně neprosvítají konce nehtů. Což již zmiňovaný červený Flormar dělá :( ale o tom si povíme, někdy příště. Takže dáme si fotečky:




Jak jste na tom vy s klasickou červenou? Máte doma dost lahviček s touto barvičkou? Během co příspěvek byl v konceptech, tak mezitím přibyla další lahvička s červeným krémovým lakem od Rimmelu :)

6 komentářů:

  1. Takhle klasický červený mám jen jeden - GS 114 a pak spoustu s vínovým podtónem nebo třpytkami :) Docela mě překvapila ta konzistence, mně laky od MS vždycky hrozně zhoustnou :/ Ale barva je parádní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s Miss Sporty celkem spokojená za málo peněz hodně muziky :)

      Vymazat
  2. normálně bych ani nepoznala, že to jsou tvoje nehtíky, jaké je máš krásné s tím červeným lakem :-) moc pěkný a klasický kousek, sluší ti! já červené můžu, mám je ráda. a kolik jich mám netuším (raději) :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný odstín červené! Mrknu po něm v obchodě, laky Miss Sporty mám ráda, jsou levné a dobré :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) a docela dlouho mi i drží na nehtech :)

      Vymazat