čtvrtek 26. září 2013

Nubar Vino

Ahoj holky,

dáme si zase nějakou podzimní barvičku. A tím je Nubar Vino z Venetian Glass kolekce, která byla uvedena pro podzim 2010. Už je to nějaký ten pátek, ale já barvu objevila teprve nedávno. Název láčku opravdu sedí, barva vína to je přesně to pravé, hezky červené vínečko ve skleničce. Ovšem jen dokud na něj svítí slunce. Pokud jsem s nehty ve stínu tak  vidím podtón hnědé a bronzové.

Základní barva je dovínova a dále v něm vidím drobný shimmer, který je bronzový a vínový a díky němu je pro mě lak hodně zvláštní a nenudí mě. Já a popisovat barvy, to prostě nejde :D Při lakování pohoda jako vždy, tekutina je akorát a vůbec nedělá neplechu, jen schnutí bylo drobet delší.

Tentokráte mě zradil foťák, Nikonek na slunci lak zachytil jako by byl ve stínu, nechápu co se mu zase nelíbilo, že nechtěl spolupracovat. Na oplátku mobil překvapil a zachytil lak na slunci tak, jak přesně vypadá. Za což ho musím pochválit.

Fotečky z foťáku barva odpovídá laku ve stínu, přitom je focen na slunci:







Fotečky z mobilu, barva odpovídá laku při slunci:






Tak co líbí? A jak to máte s podzimní barvami? Hezký večer všem přeji. :)

14 komentářů:

  1. Aby se v tom čert vyznal :D Mně se líbí ta stínová verze, víc do červena :D Ale je to hezký kousek, to vážně :) Ona celkově ta Venetian Glass kolekce byla zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. No občas je to s tím focením sranda. :)) Láček je pěknej, taky se mi líbí víc ta barva "ve stínu" :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá barva na jakémkoliv světle :). Jůů, přesně podle mého gusta.

    OdpovědětVymazat
  4. Hani ten lak je božský!! Teda hodně jsi mě teď nalákala, chjo..:-). Mám strašně ráda vínovou a zajímavé odlesky a shimmery. S tím focením, to mi vykládej, kolikrát lépe zachytím barvu laku mobilem než zrcadlovkou se všemi možnými nastaveními..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak Marcelko, foto jsem cvakla mobilem v práci, protože jsem u sebe neměla foťák a sama jsem pak doma byla překvapena, když jsem lak fotila Nikonem a co z toho vylezlo :D jinak lacek je fajn, jen už ho mám díky praci osoupany a vecer jde dólu

      Vymazat
  5. Presne pre toto ma nebavi fotit laky, malokedy som s fotkami spokojna... to uz radsej spravil nail art a cvaknem to, tam na tych farbach az tak velmi nezalezi :-D Ale tiez sa mi stava, ze mobil mi zachyti farbu vernejsie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já zase na ten nail art moc nejsem :D jedině ty razítka a kdybych něco tvořila, taak bych radši aby barvy byly reálné i při nailartu
      :DDD

      Vymazat
  6. mne sa páči farba na prvých fotkách, bol by to rozhodne môj jesenný favorit. ja neznášam fotiť čokoľvek trblietavé, lebo sú väčšinou všetky neostré a mám problém vybrať záber alebo nájsť aspoň jeden, trblietky majú totiž veľkú záľubu - hnevať môj foťák a mne tým zvyšovať krvný tlak :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to jak kdy s tím focením, člověk si třeba říká u některého kousku ten se bude fotit skvěle a ejhle pak mě vždycky vypeče :)

      Vymazat
  7. uff, to se mi líbí, akorát mi to připomíná vampírskou barvičku :-)

    OdpovědětVymazat