sobota 28. září 2013

První razítkování s China Glaze Admire

Pěknou slunečnou sobotu,

dnes se chci s vámi podělit jak se mi prvně razítkovalo lakem, který není určený pro tento druh nail artu. Doporučují se hustší, táhnoucí se laky jako Konad, Essence atd. Pokud natrefíte na lak, který má hlavně dobrou pigmentaci, tak můžete řádit i s ním. Kvůli tomu jsem si Admire kupovala, na googlu jsem našla, že se s ním dobře razítkuje.


Google nekecal, pracovalo se mi s ním dobře. Jako první motiv jsem si vybrala hádě z destičky od Essence a musím přiznat, že mě trochu potrápil. A to hlavně způsob jak správně motiv z destičky přenést na razítko. Hlava hada se mi nechtěla přenést na razítko celá, až ke konci svého výtvoru, jsem přišla jak na to. Chce to totiž vzít od konce hada houpavým pohybem k hlavě a tadáá pak se celý had dostane na razítko.


Malíček, který se mi nepovedl. Had je kostrbatý a nemá správný tvar.


Pak už se mi celkem dařilo, kromě té hlavy, která není ideální. Na pravé ruce mám hlavu obtisklou jen do poloviny. Tu jsem vám ani nevyfotila.


Jak základní barvu jsem zvolila Flormar č. 432, který jste mohli vidět tady. Co mi dělá při razítkování problém, je to, že prostě neumím motiv obtisknout na každý nehet přesně. Buď se trefím k okraji a nebo je celý nakřivo.




Pro další razítkování s Admire zkusím nějaký plný motiv, abych mohla zhodnotit, jak se lak bude chovat. Při nanášení nadlaku se mi opět povedlo motiv trochu rozmazat. Ve finále jsem byla s láčkem spokojena, plní správnou funkci při razítkování. Tudíž investice nebyla zbytečná a určitě lak budu využívat.

Mějte se prima a hezký zbytek víkendu :)

12 komentářů:

  1. Já už jsem strašně dlouho razítka nezkoušela..tak nějak už předem do toho jdu jako do prohranýho boje. :) Tobě se povedlo, ty barvy jsi k sobě vybrala dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám razítka, ale nechtělo se mi utrácet za ty dražší Konad atd., ale ty levné nestojí za nic... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já mám i levnější destičky a jdou mi docela dobře :) nejvíce mě zlobí velké destička z modeláže :(

      Vymazat
  3. já jsem nerazítkovala ještě nikdy, takže pro mě je tvůj výtvor wau, už jenom z toho důvodu, že na to máš tu trpělivost :-) ale co mi přijde úplně nejkrásnější je ta barevná kombinace, kterou si zvolila. tyhle dva laky jsou pro sebe jako dělané. moc se mi to líbí! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, když jsem to zkoušela poprvé razítkovat tak mi to moc nešlo, chce to prostě taky cvičit. A zase mě to přijde docela rychlé, trpělivost bych třeba neměla k malůvkám co vytváří Arvonka :)

      Vymazat
  4. No to je krása! Jak ten motiv, provedení, barevná kombinace. Jsem ráda, že Admire nezklamal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikolko, příště když už vím, jak správně hádě přenést na razítko, to bude vypadat, tak jak si představuji já :)

      Vymazat
  5. no wooow, sú krásne v krásnej kombinácii! ja som opäť trochu trénovala pečiatkovanie a mala som problém práve s tým krytím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Zuzi :) poslední dobou porad zapominam odpividat na komentare :( ono to razitkovani chce hodně tréninku. I ja jsem nespokojena pri kazdem nanášení.

      Vymazat
  6. Docela tě obdivuju, jak skvěle se ti to podařilo natisknout. Essence destičky a takhle světlý lak k tomu - to je v mým případě nerealizovatelná kombinace. Palce hore! A na tu destičku se kouknu v obchodě; po nail artových věcech u Essence obvykle nekoukám a tahle mi utekla, přitom motivy má pěkné...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji. za pochvalu. Měla jsem obavy jestli desticka bude kvalitni a fakt je. Zkousela jsem vsechny vzory z desticky a fungovalo to :)

      Vymazat