úterý 22. října 2013

Bundle monster plates 2011

Ahoj holky,

tak už mám svoje první destičky od značky Bundle monster. Je to série z roku 2011(má 25 ks) a já z nich mám nesmírnou radost.

Budu se asi opakovat ale vděčím za ně Leničce. A já jsem ráda, že díky blogu člověk pozná hodné holky jako třeba Nikolka, Sonička, Romča atd.

Jsem zvědavá, jak mi budou vyhovovat. Plánuji je o víkendu vyzkoušet a to hned několik malých motivů na Halloweenské nehty.

Dáme si teď fotečky trochu detailněji. Několik se mi jich nepovedlo vyfotit ostré a jsem na sebe naštvaná, že mi to nešlo lépe. Ale proto, že se chci s Vámi podělit jak vypadají motivy rozhodla jsem článek uveřejnit, než čekat na víkend, kdy nejsem v práci a mohla je lépe nafotit. Dnes jsem je fotila po 17:30 kdy světelné podmínky nejsou už nic moc. No nic nebudeme to dále zdržovat a jdeme na fotky.





























Líbí se Vám motivy? Každopádně teď víte co vás bude čekat, občas nějaké to razítkování s těmito destičkami. Mějte se fajn :)

20 komentářů:

  1. týýý brďo, to jsou pěkný vzory. Jak si dohledala, že jsou z roku 2011? Na tom odkazu jsem to nepoznala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přímo na stránkách Bundle monster, a koukala jsem, že už těch setů mají asi 4-5 :D

      http://www.bundlemonster.com/nails/nail-stamping/nail-art-stamping-image-plates-set-25pc.html

      Vymazat
  2. Páni, krásný motivy. :) Netrpělivě budu vyčkávat na tvoje krásný výtvory. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romčo i mě se líbí :) snad všechny, no a ten výtvor by mohl být o víkendu navíc je prodloužený tak něco spáchám :)

      Vymazat
  3. Ježiši, těch je!! Kolik stála sada?
    Moc se mi líbílí motiv klaviatury, dýní, perníkovýho panáčka, netopýrů a vějířků :)) To budou určitě krásné nail arty :)) Achjo, když mně by to razítkování určitě nešlo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sada stála 16.99 liber :) ono to chce spoustu cvičení s tím, pořád se nepovažuji za nějakého mistra v razítkování :D

      Vymazat
    2. ty jo to je docela levný... koilkrát dá šlověk za jednu 150 Kč.
      Hej, pro mě v tomhle oboru nemáš konkurenci :)

      Vymazat
    3. přesněji necelých 17 liber destičky a necelých 6 liber pošta. Ale zase to tu měla ani ne za týden?

      Vymazat
    4. zaokrouhleně to máš 30kč na destičku (když zaokrouhlím nahoru)

      Vymazat
    5. No právě, je to úplně pohádková cena :))

      Vymazat
  4. no teeeda, teším sa na nechty, to zase budem slintať a obdivovať :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné plátíčka a boží vzory!! Taky bych si nějaké koupila, ale vůbec mi to nejde... Mám jen nějaké od Essence, na to gumové razítko se mi to ještě někdy podaří obtisknout celé (mnohdy ale plno bordela okolo :D takže ten motiv není čistý...), ale na nehty se mi to neobtiskne celé nikdy... Tak nevím, jestli jsem levá já, nebo i ten jejich set stojí za prd. Myslím, že je to hlavně mnou, i když mi příjde, že některé vzory jsou vyražené strašně mělce a pak to nejde hezky obtisknout na razítko... Zkoušela jsem to už několikrát a vždycky se u toho akorát rozčílím :D Při tom jsem na netu zhlédla už tolik tutoriálů... tak nevím :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak urcite je dobre, když je to kvalitne vyryto. Takhle to mám u velke destičky z modelaze, půlka vzoru jde natisknout a druha pulka zase ne :( Od Essence mám jednu a ta jde v pohodě, hlavně to chce vychytat pohyb razítka pri nanášení z destičky i na nehet. A chce to hodně zkoušet víc asi zatím neporadim.

      Vymazat
  6. Ajeje, vidím po dlouhý době nějaký destičky a teď budu projíždět internet jaký si objednám já :D. Tohle je parádní sada a já tiše závidím a slintám...

    OdpovědětVymazat
  7. Některé destičky jsou přenádherné. Boužel s něma moc neumí, takže výsledek by byl u mě katastrofální. Těším se na tvé super výsledky. :)
    http://terezasworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat