středa 2. října 2013

China Glaze Lightning Bolt(praskací lak) přes červený lak Miss Sporty č.150

Ahoj všem,

musím se pochválit, že tenhle příspěvek jsem měla rozpracovaný v konceptech, protože bych na něj neměla čas. U nás panují bojové podmínky. V závěru se dozvíte jaké.
Praskací lak, jsem ještě neukazovala :) Vím, že spousta z Vás nemusí praskající efekt, soudím dle pročítání blogů. A jak je to se mnou? Práskačem od Miss sporty začala má lakománie, takže vlastně jemu vděčím, že se má laková sbírka stále rozrůstá a rozrůstá. Momentálně už jich mám něco přes 100 a samoléčení vůbec nepomáhá :D Já práskač čas od času celkem ráda nahodím. Jenže pokaždé mám problém nanést odpovídající množství laku a správně s ním vykreslit oblouky. Nikdy nedokážu láknout přesnou linii u základní barvy.

Lightning Bolt má celkem ucházející efekt, kupovala jsem si ho v akci z modeláže za 59 korun no nekupte to. A proč, no protože jsem bílý ještě neměla.





Tak co děvčata jak to máte vy s práskáčema?


Bojové podmínky, už aby to bylo hotovo a pak gruntování a malování a snad do Vánoc se všechno stihne uklidit.

12 komentářů:

  1. Já ani nevim jestli se mi praskací laky líbí nebo ne. Dřív, když to začalo, tak jsem byla nadšená a nakoupila jich několik, ale postupně mě to přešlo. No ale od Essence jsem si asi před rokem koupila krásný třpytkatý růžový a pořád nějak nevim. :)) Co se mi ale líbí moc, je ta červeno bílá kombinace. :)
    Přežij to v těch bojových podmínkách..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romčo, ten růžový mám taky a pak ještě modrý, černý, stříbrný, jiný růžový a šedo-bronzový ale je fakt, že je moc nelakuji :D

      Vymazat
  2. Takovou kombinaci jsem s praskajícím lakem ještě neviděla. Normalně to moc nemusím, ale uznávám, že tahle kombinace vypadá fakt super... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. ja s praskacími problém nemám a mám ich niekoľko, dokonca mi od kamošky, čo rušila zbierku prišlo rovno 6 :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já taky tak nějak, pravděpodobně je ukáži všechny :D

      Vymazat
  4. Tak já mám praskací jen jeden a to bílý Essence. Pořídila jsem si ho asi před dvěma lety, když to bylo hrozně "IN". Párkrát jsem ho tenkrát lakovoala, ale dlouho jsem po něm nesáhla. Přijde mi, že už je to asi tak nějak okoukané, nevím. Rozhodně nemám v plánu si pořizovat další. Navíc jsem měla taky problém s nanesením sprvávného množství, aby byl efekt co nejlepší. A jak mi něco nejde, tak to letí do kouta :D Asi jako razítka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u mě razítka nezáhalejí a práskače občas vytáhnu :D

      Vymazat
  5. Na práskače musím mít náladu, v poslední době se k ním ale docela dost vracím a nosím černý praskací lak na bílém podkladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stará dobrá klasika že, černá a bílá, to můžu :)

      Vymazat
  6. praskacie moc nemusím ... momentálne žiadne laky a to ich mám doma cez 100 ale nejak nieje čas a ani podmienky ... ale vyzerá to celkom dobre ... na niekom inom ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za návštěvu a komentář :) kdysi to byl hodně velký boom a můžu říci, že ve svém okolí jsem nikdy na někom jiném praskací lak neviděla

      Vymazat