pátek 18. října 2013

Flormar 449

Ahoj všem,

tento kousek je z kolekce Spring - Summer 2012 Collection. Ovšem tahle barvička je spíše do podzimních tónů. Původně jsem ho ještě chtěla ozdobit nějakým tím lístkem v podobě razítek, ale díky časové tísni je samostatně.


Lak jsem kupovala před rokem v akci za 30,- a to se vyplatí :D Barvička je tmavě fialová možná i s drobným podtónem hnědé. Celý rok jsem si naivně myslela, že shimmer který tam je, má jen samostatnou stříbrnou barvu. Při detailnějším zkoumání jsem zjistila, že je navíc holografický.


Překvapil mě dobrou pigmentací. Šikovnějším ručkám bude stačit jedna silnější vrstva, já osobně dávala 2 slabší. Schnul mi něco kolem 15 minut, poté jsem nanesla rychleschnoucí nadlak Sally Hansen Insta Dri a bylo hotovo. Mám ráda, když je manikúra brzy suchá, jinak při delším prosychání pokaždé o něco zavadím a lakování poškodím.







Vypadá to, že tenhle kousek ještě během podzimu určitě nahodím, považuji ho totiž za velmi atraktivní lak.

Ve středu očekávám set destiček Bundle monster Holiday, takže už vymýšlím, nějaké to Halloweenské razítkování. Leni díky díky díky moc :)

Přeji krásný víkend, já zítra vyrážím na houby, poprvé tenhle rok, tak snad se podaří něco najít.




7 komentářů:

  1. Jé, ten je moc pěknej. No těšim se na tvoje razítka ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Romčo i já se moc těším :D

      Vymazat
    2. Ehm..já už se opravdu přestávám umět vyjadřovat. :D Ale chápeme se, že. :))

      Vymazat
  2. Hani, neni zac. Rada pomuzu.

    Tehle je moc peknej, u nas ale bohuzel stary laky, leckdy i po exporaci, prodavaji za plnou cenu. Coz podle mne snad ani nesmi, takze to uz musi byt, abych tam neco koupila.

    Odstin krasny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zač, jinak bych ty destičky neměla. Tak to je pěkná bejkárna když prošlý laky prodávají za plnou cenu. Nedivím, se, že to člověka odrádí. U nás v tetě bez problému ale dávám si radši taky pozor, viděla jsem tam třeba i jen půl lahvičky - nechápu :-O že to třeba ani prodavačky nekontrolujou.

      Vymazat
    2. Treba u nas v drogerii jsem majitele upozornovala, ze ma laky po expiraci...to bylo v cervnu, cena 70kc. Ty laky tam jsou stale a za tu samou cenu. A jsme za pulkou rijna.

      V tete v Rokycanech laky Flormar jeste z 2011 za plnych 80-90kc. Nektere magneticke vypadaji jak kdyby meli deset let po funkcnosti. Ale furt je tam maji za plnou cenu.

      No a takhle bych mohla pokracovat :-(

      Vymazat