neděle 27. října 2013

Halloweenské nehty pomocí Bundle Monster (Halloween nails)

Ahoj,

tak první tiskání pomocí Bundle monster mám za sebou. Já osobně Halloween neslavím ani jinak neprožívám. U nás jsou to Dušičky,  jde se na hřbitov položit kytka a zapálit svíčka babičce, dědovi, strejdovi a neteřince, která žila jen asi 7 dní, stejné postoje jsem v komentářích vyjádřila i Soničce, která vytvořila krásného anděla, jako poctu zemřelým. Určitě si každý z nás aspoň jednou za rok vzpomene na blízké, kteří nás opustili.

Nehtíky jsem tvořila hlavně pro zahraniční návštěvy a taky už jsem chtěla vyzkoušet  Bundle Monster :) Speciálně na tento nail art jsem koupila oražový lak, protože žádný krémový nemám.

Původně jsem na malíček chtěla natisknout netopýry ale ty se mi nechtěly přenést na razítko. Po 4 opakování se nezdařilo, vyměnila jsem motiv za čapku čarodějnice a už to šlo lépe. Nicméně jsem musela na jednom nehtu štětečkem dokreslit okraj čapky.


Upss prostředníček jsem natiskla obráceně, myslím, že to není na škodu. U ukazováčku a prsteníčku je druhá barva nanesena pomocí houbičky.







Myslím, že první tiskání s BM se povedlo celkem dobře, už se těším až vyzkouším další motivy.

A ještě použité produkty:

+

Jordana česnekový podklad, černý a bílý tiskací lak, bílý lak Gabriella Salvete č. 148, černá lak Rimmel 080 Black cab, nadlak Sally Hansen Insta Dri, oranžový lak Miss Sporty Colours Clubbing č.451.

Destičky Bundle Monster:

BM - 209
BM - 223
BM - 224
BM - 225

Mějte fajn sváteční pondělí :)

6 komentářů:

  1. Pěkný razítkování. :) Nejvíc se mi líbí ten ukazovák, ten je správně ponurej. :) Já pořád nějak nevim jestli se do něčeho podobnýho pouštět.. loni touhle dobou byl blog jen v mých myšlenkách, takže to šlo mimo mě a teď váhám..nějak nejsou nápady a i ten oranžovej lak chybí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba časem ozkoušíš, hlavně když se do toho pustíš, nesmíš to hned vzdávat, třeba včera jsem myselela, že do toho taky kopnu, když mi to nešlo. Jak jsem změnila tlak na razítko už to šlo o moc lépe :)

      Vymazat
  2. jééé, to vypadá dobře :-)

    OdpovědětVymazat