pátek 11. října 2013

Image Plate Wishlist

Ahoj děvčata,

zase další den co stojí za bačkoru, chčije a chčije jak říkal děda Komárek z filmu Na samotě u lesa. Jak jistě víte, tak s razítkama si docela dobře rozumím :) tak jsem si připravila ty značky, které bych chtěla někdy vyzkoušet. Žel bohu si myslím, že tyto má přání nebudou vyslyšena, škoda no.

1. První značka je MoYou London, kterou jsem objevila teprve dnes, díky Lucy´s Stash. Hned jsem se do nich zamilovala :) Mají úžasné motivy a při tom některé destičky, jsou plně vyryty nějakým obrázkem a vám stačí si vybrat určité místo designu, které se Vám líbí.

Zdroj:
Zdroj:
Zdroj:
2. Destičky Winstonia, ty už jsem objevila poměrně před delší dobou díky mé oblíbené YouTuberky Elleandish a Miss80million, motivy jsou také moc krásné. Set destiček má 20 kousků, přičemž má jak plné tak i malé motivy.

Zdroj:
3. Shany Image destičky, které jsem zahlédla u Janelle. Zase se mí zalíbily díky motivům jak plných tak i malých. V sadě je 25 kousků.

Zdroj:

4. No a v neposlední řadě je to Bundlemonster. Ten má dokonce už 2 série destiček.

Zdroj:
Zdroj:

O Konadu se nezmiňuji, protože se dá u nás sehnat běžně. Navíc ty ceny destiček :((( hrůza. Takže mi nezbývá nic jiného než áchat a óchat, protože vím, že tyhle destičky mít nikdy nebudu. Možná mi napíšete ať si je objednám ze zahraničí, jenže v tomhle se nechytám. Za prvé se celkem bojím něco z ciziny objednat a za druhé pochybuji, že by nákup šel zaplatit obyčejnou poštovní složenkou, protože nemám bankovní účet. Kdyby jste eventuálně někdo věděl, že by se destičky daly objednat i u nás dejte mi prosím vědět, budu Vám moc vděčná. Tak přeji hezký víkend a mějte se prima,

13 komentářů:

  1. Hani, jestli chces, tak ja ti to muzu objednat a ty mi to muzes poslat slozenkou :-)

    Jinak jako dokonalost sama, i kdyz jsem si zatim neprohlizela vzory. Ale zrovna jako na potvoru jsem si rikala, ze si vecer dam razitka, takze po tvem clanku asi pujdu brousit na ebay :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé vážně, to bych byla moc ráda :)

      Vymazat
    2. Akorat tedy chvili trva nez to dorazi a muze se zadat rovnou tvoje adresa

      Vymazat
    3. To by ani nevadilo :) tak až budeš něco objednávat tak bych se pak připojila nebo jak to funguje

      Vymazat
    4. Si rekni ktery chces, ja je zkusim na ebay najit, pak mrkneme na ceny, pripadne dopravu zdarma... A ja to pak zaplatim

      Vymazat
    5. Tak asi ty Bundle monster z roku 2012 a hlavně mi pak musíš poslat na mejlíka č. účtu abych ti mohla co nejdřív poslat penízky :)

      Vymazat
  2. och, keď ich vidím... ale aspoň mám čo obdivovať na tých blogoch, ktoré toto dokážu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem koukala na některé blogy co použily MoYou destičky a moc krásný výtvory s nima vykouzlily

      Vymazat
  3. Já mám oboje Bundle Monster, ty ostatní neznám. A radši si je ani nebudu rozklikávat, protože jsem stejně nerazítkovala ani nepamatuju! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ráda razítkuji halvně musí být čas, což je většinou o víkendu :)

      Vymazat
  4. Ty motivy jsou prostě nádherný.. Kdyby mi to s razítky šlo, tak už namlsaně hledám kde sehnat. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a já hlavně mám největší chuť na ty co u nás samozřejmě nejsou :D

      Vymazat
  5. ja som na svoju sadu uz aj zabudla :(

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat