sobota 5. října 2013

Nubar Jewel

Hezký víkend přeji,

Nubar Jewel je další kousek z Prisms kolekce. Teď už, jestli si dobře pamatuji, zbývá Nubar Brilliant a Spark a celá kolekce bude kompletní. Jewel bych zařadila do podzimních barev. Má podobný odstín jako mléčná čokoláda. Takže do těchto dnů bude fajn. Navíc má v sobě spoustu drobných holo třpytek, takže na sluníčku hází parádních odlesků.

Lakování naprosto pohodové, nedělá neplechu, dobře schne. Jen bych asi doporučila  tenčí vrstvy. Tak aspoň dostane tu správnou šťávu. Díky třpytkám schne do hrubého povrchu jako Gem, Prize a Essence. Pokud hrubý finiš nechcete, stačí použít nadlak, což já dělám pravidelně.

Na fotkách ho uvidíte po 2-denním nošením, konce jsou ošoupané z práce. Odlouplá místa přibyly až dnes, když doma malujeme a uklízíme.

Ještě zmíním, že fotky nejsou foceny mou oblíbenou zrcadlovkou ale novým kompaktním fotoaparátem Canon, který jsem vyhrála v soutěži. Dále musím znovu poděkovat Nikolce a Romče, které mi posílaly hlasy :) díky vám děvčátka <3 A stále nevím, jestli se mi fotky z něho líbí. Jsem namlsaná svou zrcadlovkou, kterou běžný kompakt sotva trumfne svou optikou a vlastnostmi. Ale tohle bude muset přes zimu stačit, když bych nebyla schopna láčky fotit přes týden ale jen o víkendu. Vezmu Canon do práce a tam se vždy pokusím něco nafotit.












Ve stínu

Ve stínu
No opět jsem namrskala milion fotek :D 


A novým foťákem jsem pro Vás zkusila video s láčkem na slunci.

Mějte se prima :) A vítám zde 2 nové pravidelné čtenáře, ať se Vám zde líbí :)

11 komentářů:

  1. Páni, tak ten se neuvěřitelně krásně třpytí! Parádní kousek. :) A fotečky máš krásný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky pouším se nahrát video přímo na YouTube tam je o hodně kvalitnější než nahrání přímo do blogu.

      Vymazat
  2. Ten rozdíl tam vidět je, ale barvu zachytil dobře, třpytky taky. Na swatche stačí :))
    Brilliant je bez hrubého povrchu, sama jsem tím u Gemu byla překvapená. A vůbec mě ten top coat nenapadl :///

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo zbylá 4 z kolekce je pak hladká. Já ten top coat používám pořád i na normální lakování, kdybych nepoužívala, tak by mi určitě manikúra vydržela ještě o ohodně míň

      Vymazat
  3. Je nádherný! Taky ho mám, dokonce už i nafocený. Zrovna dneska jsem na jeho fotky koukala, ale jsou příšerné, takže ho budu muset přefotit. Při té příležitosti si ho možná rovnou nechám, protože to je hezká podzimní barvička, jak píšeš. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. uf, kde si ho koupila? Ten chci totiž taky :-D

    Naprosto parádní barva, krásně nalakované nehty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji :) Nubary kupuji jedine na Modelazi za 150 a nejhorsi je, ze u nas v Teplicích je kamenna prodejna, tak se ji radši velkým obloukem vyhýbám :D

      www.modelaznehtu.cz/shop.php?pr=41216&&cislo=

      Vymazat
    2. koukám, asi je občas dobrý bydlet v zadnici, jako já :-) všude daleko, aby tu byl nějaký inteligentní e-shop taky ne :-D takže, pohodička :-)

      Tak to já tam po výplatě mrknu. Protože si tu zrovna koukám na svoji sbírku holografů a říkám si, který mi do háje ještě chybí v odstínu :-)

      Vymazat