čtvrtek 10. října 2013

p2 Color Victim - 940 Never 2 Much

Pěkný čtvrteční podvečer,

dneska je to takový ošklivý den, že by člověk nejraději zalezl do postýlky s čajem a nějakým pěkným filmem. A protože není hezky rozhodla jsem se, že Vám dnes ukážu tento modrý láček. Když Nikolka jela na výlet do Německa, tak mi psala, jestli nechci koupit nějaký ten p2 lak a já samozřejmě chtěla. Napsala jsem jí ať vybere nějaký barvičky dle svého výběru. A vybrala moc dobře :) tohoto krasavce a ještě jeden do fialova a do modra a také jeden vínový pískáč (který mám prý jako pozornost podniku, zlatá to holčina :) )

Opět se fotil špatně, reálná barva ne a ne se povést vyfotit. Nu což i když barva neodpovídá, stále je moc krásný. Je to krémová barva, která při slabší první vrstvě dělá lysiny ale druhá vše spraví.

Schnutí bylo poměrně dobré, opět takový střed. Štěteček bych přirovnala trochu k Nubaru. Nemám s ním žádný problém. Vydržel mi 3 dny, pak se na koncích začal trochu odštípávat.

Na fotkách ho uvidíte s nadlakem od NYC Turbo coat, který mi musel udělat ve výsledku několik bublin. Takže ty tmavé flíčky na prostředníčku a malíčku jsou ty zatracené bublinky.

Fotky na denním světle:




Fotky na slunci, přičemž úhel dopadu světla byl poměrně malý (tato série odpovídá nejvíce):



Fotky na slunci, kdy úhel dopadu světla byl velký:



Mějte se krásně :) Dnes by to bylo na malou oslavu, tento příspěvek je můj 100 v řadě :)))

10 komentářů:

  1. Krásnej kousek, výběr se povedl a už jsem zvědavá na ty další. :) Normálně mi sem tam ten NYC taky dělá bublinky, ale zatím je jinak vzornej. No a nevim jestli se k tomu gratuluje, ale já ti k tvému stému příspěvku gratuluju a přeju, aby byla ještě další stovka minimálně. :D Já jsem tehdy svůj stý příspěvek nějak zaspala a došlo mi to asi až u 116týho. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) NYC někdy zlobí a někdy ne, ale pořád je to pro mě jeden z těch nejlepších drogérkových nadlaků :)

      Vymazat
  2. Achjo, on je vážně jak ten Nubar :// To bych si nejradši nafackovala.
    Ale stejně ti tahle barva sluší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Néé Nikol, nemusíš být zklamaná já ho žeru :D

      Vymazat
  3. Jeee, ten budu chtit taky :-) moc poveden, jak krasny vyber, tak krasne ruce, ktere ho nosi :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní stý příspěvek. Láček je moc hezkej, taky bych chtěla nějaký ty P2 laky, musim počkat, až pojedem s přítelem do Němec. Jinak já byla celý den v práci a když jsem přišla v osm domů tak jsem se vysprchovala, udělala si zelený čaj do konvice a teď ležím a brousím na telefonu po netu :). Jo a NYC mi dělá bublinky vždy :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Martinko, tak to je hezký relax po praci. Do Nemec se chystam se ségrou na Vánoční trhy, tak snad nám to vyjde :) nebo holt pojedeme někdy jindy, kdyz z Teplic do Drážďan jede primo autobus :)

      Vymazat
  5. Moc pěkná barva. Vypadá hezky jak samotná, tak bude určitě i nádherná na zdobení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji já tyhle barvy mám moc ráda a na zdobení určitě někdy vyzkouším :)

      Vymazat