pondělí 14. října 2013

Rimmel Space Dust - Shooting Star

Ahoj,

tak ani mě neminula nová mánie pískových laků. Tak dlouho jsem odolávala stojanu Rimmel v drogerii až jsem na konec díky Vám ostatním blogerkám podlehla že Leni, Nikolko, Mončo, Jíťo (teda aspoň doufám, že je to tvé jméno, soudím dle nicku :)

Jedná se o pětici pískových laků, které mi nevadí na rozdíl matných texturovaných laků. Já si asi po 5 minutém vybírání vzala stříbrný Shooting Star (dala bych mu spíše název Ledová královna, ale chápu, že názvy musí odpovídat edici Vesmírný prach).

Lak má podobnou konzistenci jako pískové laky od Gabrielly Salvete. Je složen ze stříbrných třpytek velkých a malých. Lakoval se dobře, jen bych brala štěteček jako mají GS laky. K plnému krytí mi stačily 2 vrstvy a schnutí bylo v průměru.

Co se týče výdrže, tak tady budu pět ódy. Vydržel mi necelých 5 dní, jen ke konci se začal ošoupávat na koncích. Takže v tomhle pískové laky od GS trumfl na plné čáře. Ty se mi totiž začaly olupovat už pár hodin po nalakování hlavně u odstínu Sapphire.







Myslím, že foťák nevystihl správně ten stříbřitý lesk.

Mějte se a další láček už konečně mám nafocený mým zlatým Nikonem :) Jsem zvědavá, jestli to vydržím a nekoupím další lak z této edice.

17 komentářů:

  1. Opravdu jak pro Zimní královnu :)) Taková světlejší zářivější verze Mistero Grey :)
    Já lakovala tu Auroru a nakonec se mi vůbec nelíbila... je docela dost do hněda a mým rukám vůbec nesluší :( Vydržel mi stejně jako GS, 3,5 dne.
    Zítra asi budu lakovat ten Seductive od p2 :)) Zatím jsem ho zkoušela jen na palec a vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se k Seductive ještě nedostala, je na čekací listině, snad tam nebude dlouho.:)

      Vymazat
    2. Já se nedostala ani k miláčkovi Ahoy! ./

      Vymazat
    3. To je skoda, protože na ten se moc těším ;)

      Vymazat
  2. Tak na tvých nehtech vypadá naprosto božsky!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Sabi, mě se zdá, že mi nějak opticky nehty rozšířil :D

      Vymazat
  3. Krásný je. Hodně jsem nad ním uvažovala tehdy v drogerii, tak uvidíme...:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hani, ten je krásný.. zdá se mi ještě hezčí než Mistero Grey a ten opravdu miluju.. no dobře, tak si pro něj zajdu.. mám fakt málo laků :o)))
    Hezký den a pohlazení pro Barušku..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za nic nemůžu :D ale jen si pro nej jdi. Já těch laků mam taky strašně "málo" a pořád přibývají :D. Pohlazení je vyřízeno ;)

      Vymazat
  5. toto bude určite lak, ktorý si nalakujem, keď napadne prvý sneh :-) a potom budem čakať na tie zimné slnečné dni :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nedá se nic dělat, asi ho potřebuju. V lahvičce v regálu mě vždycky odradí, ale pak ho vidím někde nalakovaný - jako třeba tady <3 - a je vymalováno. Chci ho, potřebuju ho! :D
    Akorát mě mírně mrzí ten poměr ceny a objemu, no ale je to Rimmel a ne Salvettka, nemůžeme asi chtít srovnatelný ceny... ;)
    Verunka

    OdpovědětVymazat