neděle 24. listopadu 2013

Ozdobné křížky pomocí Bundle Monster

Zdravím,

popadla mě chuť zase razítkovat. Jenže to opět nedopadlo dle mých představ. Motiv nemám v přesném směru na každém nehtu, ještě se mám pořád co učit. Pravá ruka se mi povedla o něco lépe a to je co říct když jsem to dělala levou.


Na levé ruce vidíte, že prostředníček s prsteníčkem se mi vyvedly ve stylu ala mrzák, jak já tomu říkám. Co se týče destiček BM tak jsem aspoň vyzkoušela další motiv, funguje moc fajnově, jen se prostě musí najít ten správný grif jak to dobře dostat na nehet:)

A co všechno jsem použila? Jako podkladový lak jsem nanesla Jordanu s česnekovou výživou (ta mi hodně vyhovuje, je mléčné barvy a zdá se, že se mi nehty tolik po ní netřepí). Základní barvu jsem zvolila v odstínu Maybelline  Super Stay 7 days- 286 Souffle de Rose Pink Whisper, krásná nude barvička. Destička BM-202 motiv ozdobného křížku či co to je. Razítkovací lak černý lak se zlatým shimmerem od Konadu. Nadlak byl od Sally Hansen Nail Shine Miracle, který při razítkování ráda používám.









Jsem zvědavá jestli se naučím ty motivy nanášet na každý nehet stejně, plné motivy mi jdou o něco lépe :) Třeba časem mi napíšete jestli je vidět nějaké to zlepšení :D

A na závěr si dáme fotečku mých věciček na zdobení nehtů. Ještě postrádám samostatný štětce na proužky s delším vlasem :) třeba Ježíšek něco donese.


Mějte se hezký nový týden :)

11 komentářů:

  1. Jů, ty ale máš těch destiček. :) Ty karusely se mi moc líbí. Nail art pěkný, vypadá to zajímavě a moc se mi líbí ta předposlední fotka, kde máš vyfocený obě ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romčo :) Jen kdyby to byl na všech nehtech stejné :D Jinak ta fotka je focená samospouští a musela jsem jí oříznout aby tam nebyl vidět obličej :) No a destiček bych chtěla víc i když je jasné, že bych je asi nevyužila :DDD

      Vymazat
    2. Takhle jsem fotila tu fialovo bílou kombinaci, foťák na telku a nastavit ruce a pak koukám, že jak jsem soustředila, tak tam čučí brada, ale normálně se mi udělala dvojitá :D a na tý nejhezčí fotce..dalo práci to zamaskovat. :))

      Vymazat
    3. Taky se mi moc líbí ta fotka s obouma rukama :) Ale já obě ruce neumím "napózovat" :D A kor teď, když není světlo, tak celá se do light boxu bohužel nevlezu :D

      Vymazat
    4. No ty se máš, že vlastníš light box. Já musím čekat na víkend, kdy mohu fotit, pokud je dobrý světlo. Nakonec se do jeho výroby budu muset pustit :D

      Vymazat
    5. Pust se do toho, nic na tom není :) My ho dělali podle nějakého návodu z internetu a bylo to za chvíli hotové :)

      Vymazat
    6. Snad najdu i nějaký návod :)

      Vymazat
  2. keď vidím tú zbierku, ja tak rada obdivujem zbierky doštičiek, je to pre mňa niečo nedosiahnuteľné, tak sa rada kochám všetkými tými vzormi (aj keď tu ich vidno nie je, ale už si čosi ukázala) :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suzi ja ti zbytek klidne detailneji vyfotim ;)

      Vymazat
    2. :-D to nemusíš, BM si už ukázala a z tých zvyšných sa občas v príspevku mihne. ale keby si si vytvorila databázu doštičiek, tak by to nebol zlý nápad :-)

      Vymazat
    3. To opravdu neni spatny nápad :)

      Vymazat