čtvrtek 3. dubna 2014

Flormar Pretty P18

Ahoj všem,

dneska Vám chci ukázat neonovou barvu, které jsem se rozhodla dát šanci. V tagu s názvem Co mi nesmí na nehty, jste se mohli dočíst, že právě neonové barvy nevyhledávám, respektive mi nesmí na nehty. A proč jsem se rozhodla dát neonkám šanci, nu proto, že mě Nikolka navnadila Zoyou Ali, potom mě poškádlila neonkou od Sparitual viz její FB. Dále jsem viděla nějakou tu neonku i u Gedzitky a už to bylo. Proto, jsem si na zkoušku pořídila tuto růžovou a ještě jednu fosforovou v menším balení.



Tak a jak neonka obstála u mě. Velkou výhodou je rychlé schnutí, které já hodně oceňuji. Oproti tomu výdrž toho Flormaru je děsná, hned druhý den malý kousek odštípnutý a hned se začali ošoupávat konce nehtů. Lak schne do matnějšího vzhledu, což mám pocit, že dělá většina neonek. Ale musím uznat, že na tuto růžovku jsem si poměrně rychle zvykla, takže věřím, že ji znovu nalakuji, hlavně  v letním období. Jsem zvědavá jak si u mě povede barva fosforová. Se štětečkem se mi pracovalo poměrně dobře, jen se špatně drží malý uzávěr láčku. 









 Tak co, jak jste na tom vy s neonkama? Byli jste na tom jako já, že jste je nemuseli a rozhodli se jim dát šanci? Omlouvám se že, víc povídání vám nenapíši ale ušatý torpédo mi dává pěkně zabrat.


Mějte se fajn a užívejte hezkého počasí :)

20 komentářů:

  1. Fotky se ti povedly a lak se mi líbí, i kdžy tam trochu vidím modravý shimmer :)
    Kolik jsi dávala vrstev?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 2 vrstvy, zapomínám na důležité informace :(

      Vymazat
    2. 2 vrstvy? Tak to je super :) škoda té výdrže.

      Vymazat
    3. Jojo 2 a ta výdrž je zklamání

      Vymazat
  2. Ten je tak krásnej Hani. :) A dost ti sluší. Na mně se mi v poslední době tyhle barvy moc nelíbí, škoda. A taky se mi moc líbí, jak jsi ho nafotila. Zatím jsem ty dva malý Flormárky nelakovala, ale jsem na ně moc zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo já to s tejně s těmi neonky nebudu přehánět :)

      Vymazat
  3. Pekný láčik, neónové laky sa mi páčia. Najviac asi žltý :-) Havino je veľmi milučký :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak žlutě fosforový tu taky jednou bude :) a pejsek furt zlobí :D

      Vymazat
  4. Barvička nádherná, na jaro/léto ideální (a to jsem jinak, co se barev týče, konzerva, ale na nehtech snesu téměř vše). Akorát se musím přiznat, že k Flormaru mám docela negativní postoj, takže nějakou pěknou neonku budu hledat u jiných značek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Novidíš a mě Flormar docela dost vyhovuje co se týče laků,samozřejmě né všechny jejich kousky oplývají pozitivními vlastnostmi

      Vymazat
  5. nedávno jsem měla nalakovou výraznou růžovou a fakt dlouho jsem přemýšlela, jestli teda nalakovat nebo ne, ale když jsem jí pak nalakovala, tak vůbec nevypadala špatně a líbila se mi :)
    mě štve, že u nás Teta vypadá jak 20 let stará a vůbec nic tam nemají, takže ani Flormar nemůžu pořádně okouknout :D budu se muset podívat v Praze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme v Teplicích 2 TETY v jedné je porád to stejné zboží a v té novější mají Flormarů daleko více.

      Vymazat
  6. Ta barva je brutááální :) Jinak co se týče té výdrže, tak mně nevydrží lak vůbec žádný :( :D
    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to by mě brzo odvezli, naštěstí mám některé kousky, které se chlubí poměrně velkou výdrží :)

      Vymazat
  7. u mě ne, že by neonky nesměly na nehty.. ale nevyhledávám je.. jestli mám doma jednu? tak i to je hodně :) nicméně tahle je hezká a moc ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já jich taky víc nehodlám pořizovat :)

      Vymazat
  8. jééé, ta je moc pěkná :-)
    Souhlasím, taky jsem neonky zrovna nemusela, loni jsem si celkem pár odstínů oblíbila a letos na nich v klídku ujíždím :-D

    OdpovědětVymazat
  9. farbou mi pripomína jeden Sinful, ktorý som mala požičaný. jeden neónovo ružový som kedysi v lete nosila dookola, aj som robila jeden neónový príspevok, ale tie otatné odtiene som odvtedy nemala na nechtoch ani raz :-/ ten ružový ešte budiž...
    a keď už malý chlpatý krásavec na seba na záver strhol pozornosť, idem si pozrieť "jeho" príspevok :-)

    OdpovědětVymazat