úterý 8. dubna 2014

Gabriella Salvete - Natale Flower 18

Přeji všem pěkný večer,

dneska Vám chci další pískový lak od GS. Vím, že spousta z Vás už má na ně alergii, že se v hojném počtu o nich dočítáte všude v tuzemském blogerském světě. Jenže já nedám pokoj, dokud je nebudu mít všechny vyfocené na swatch a dané na blog. Většinou pískové laky ukazuji střídmě, navíc mě pořád baví.


Tenhle lak jsem původně v plánu neměla koupit, ale nakonec jsem ráda, že skončil v košíku. Alespoň mám komplet poslední sadu pískáčů. Bohužel ho považuji za nejslabší článek z celé 9 kusé sady. Určitě pro něj najdu využití při nějakém nail artu. Myslím, že samostatně na mých nehtech nebude často nositelný jako celek, jen pouze při nějakém dozdobení.

Barvička je červeňoučká ale nijak zvlášť originální pro mé barevné vnímání. Víc mě v té barvě baví třpytky ve zlaté a jakoby růžové barvě. A zároveň ty zlaté pak proklínám při odlakování. Zůstávají vám totiž všude, na prstech, mezi nehtem a kůží, prostě ty potvory zalezou všude a to je důvod, proč ho nebudu lakovat na celou plochu nehtu. Při odlakování jsem klela jak dlaždič :D

Lakování naprosto v pořádku. Stačily mi 2 vrstvy, možná by 3. taky neškodila aby měl trochu větší jiskru. Výdrž slušná, 3-4 dny bez viditelného poškození avšak tlapky nebyly vystaveny nadměrné zátěži.

No a jako vždy obrovská hromada fotek :)

 














Máte tento kousek a jste naopak s ním spokojeni? Nebo Vás taky štvou ty třpytky při odlakování? Zároveň mám problém, v mých konceptech už není nic rozdělaného. Doufám, že si zase povede brzo něco nalakovat a vyfotit. Už týden jsem neměla nalakované nehty, jsem normální? Mějte se fajn :)


13 komentářů:

  1. Nemám ještě žádný pískový lak - sto let za opicemi :D Ale tenhle je boží!

    OdpovědětVymazat
  2. wau! tak ten ti mega sluší! já ho mám taky koupený, ale ještě jsem se nedostala k jeho nalakování - jak typické u mě! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jituš, mám to u spousta laků, co se mi tu válí třeba rok a ještě jsem ho neměla na nehtech :D takže v tom jsme za jedno :D

      Vymazat
  3. Já jsem si tento odstín také moc neoblíbila, mnohem hezčí mi přijde jeho kolega Intense Coral nebo jak se jmenuje. Tobě ale moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Intense Coral nemám, protože mě nějak nezaujal :)

      Vymazat
  4. Teda Hani, máš ho nádherně nafocený. :) Já zas klela naopak při focení, protože ne a ne pořádně zabrat tu barvu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě štvalo fakt hodně to odlakování a děkuji Romčo :)

      Vymazat
  5. To je nádherná červená ... ale ja akosi tieto pieskové nemusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a o tom to je, že každý má rád něco jiného :)

      Vymazat
  6. mňa neomrzia, skôr ma naštve, keď vidím 10 rovnakých recenzií na niečo ako laky na rôznych nechtoch :-) ja som nadávala pri odlakovávaní, ale z dôvodu, že strašne zafarbil nechty, inak som voči nemu výhrady nemala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nehty neobarvil jen ty třpytky skoro až za ušima jsem měla

      Vymazat
  7. Pískový můžu každý den ;)
    Nádherný, moc Ti sluší!

    OdpovědětVymazat