pondělí 14. července 2014

Nubar Brilliant + razítka

Krásný den všem,

další kousek z Prisms kolekce. Pak na ukázku ještě zvývá Nubar Spark a měla by být celá kolekce kompletní. Brilliant má zajímavou růžovou barvu možná s trochou fialové. Má v sobě shimmer, který je holografický ale přímo holo lak to není. Na sluníčku se pak rozzáří všemi barvy.

Štěteček je užší střižený do kulata, který mám moc ráda. No co budu povídat, vždyť víte, že Nubary miluji. Takže pro mě lakování jedna báseň i když je vodovější, přesto při lakování nedělá neplechu. Hůře kryje a proto je zapotř ebí 3 vrstvy. Nicméně mi dobře schne, takže trojité vrstvení není nějak extra zdlouhavé. Ještě musím dodat, že díky tomu vrstvení i rychleji ubývá v lahvičce, fňuk.

Schnutí jak už jsem zmínila je poměrně rychlé a navíc vám uschne do vysokého lesku. Takže super záležitost. Opravdu mi po uschnutí přijde, že je přelakován nadlakem. 

Jdeme na fotky, škoda, že jsem ho nefotila při úplném slunci, mám pocit, že na fotkách opravdu nevynikla jeho krása. A nejspíš vám ho někdy přefotím Nikonem.


















A ještě fotečky s razítkama. Vybrala jsem si motiv peříčka z destičky A48. Tyhle destičky řady A jsou skvělé, sice mám jen 2 ale jsou kvalitní, ráda bych ještě nějakou měla. Možná si na malíčku všimnete červené skvrny, já si totiž zapoměla očistit razítko :)




















9 komentářů:

  1. Farba laku je veľmi pekná, na slnku ešte zaujímavejšia. Brilliant je výstižné pomenovanie. Lak sa mi páči viac bez pečiatky. :-) Tieto laky vôbec nepoznám, kde sa dajú kúpiť? (okrem eschop) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a děkuji za návštěvu. Tyto laky se dají sehnat u nás v ČR i v kamenných obchodech prodejny modeláženehtů u vás na slovensku asi nejsou ale možnost přes e-shop tu je :)

      Vymazat
  2. to je krasavec a ten vzor razítka se mi taky moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krása Hani :) Láček je super a razítka nemají chybu. Zajímalo by mě jestli bych s kvalitnějšími razítky uměla pracovat. Dosud jsem zkoušela jenom ty od Essence a to zrovna asi žádná valná kvalita nebude. Takže jestli jsem opravdu tak levá :D anebo by to s kvalitními šlo. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Romčo děkuji za pochvalu. Lenka mi poradila jednu vychytávku, zbrousit plochu razítka pilníkem, když se motiv z destičky přenese špatně, a opravdu to funguje :)

      Vymazat
  4. Tahle bavička vypadá krásně a moc se mi líbí ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Princezno, moc ti děkuju za swatche :-) lak doma mám, ale ještě jsem ho neotevřela :-)

    Za mne by asi byla hezčí varianta s černými razítky, ale zase tohle není tak křiklavé, ale příjemně decentní :-) Takže vlastně spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat