úterý 19. srpna 2014

p2 Lovesome

Krásný večer přeji,

dáme si zase pískový lak, já se se jich prostě nikdy nenabažím. Můžu stále opakovat, že jejich rychlé schnutí je opravdu úžasná věc, když nemáte trochu chvilku si počkat, než vám zaschne krémový lak.

Červená barva možná s kapkou malinového tónu tohoto láčku je moc krásná navíc se zlatým blýskavým shimmerem tvoří pro mě opravdu úžasný kousek v mé sbírce.  Pořád hledám nějaký negativa a na žádné nemohu přijít, vlastně mohu a to je jeho dostupnost. Bohužel se dá sehnat jen v Německu, velká škoda pro nás velké plus pro naše peněženky.


Lakování je bez problémů, se štětečkem rovně střiženým se dají bez problémů vykreslit obloučky. Mám takový pocit, že lakování s pískovými laky mi jde o hodně rychleji než s klasickými krémovkami. 

K plnému krytí vám vystačí 2 vrstvy, což je ideál, na který je většina z nás zvyklá. Láček má objem 11 ml  stejně tak jako třeba GS laky.

Dělal mi parádu na nehtech něco mezi v rozmezí 3-4 dnů pak se jemně ošoupával na hranách nehtu. Za mě tedy velká spokojenost. Doufám, že pokud se dostanu zase do Německa, tak se mi povede udělat nálet na zbylé odstíny.













Jak se vám líbí tento krasavec? Pokud máte cestu do Němec určitě si ho kupte :) já mám naštěstí ještě jednu lahvinku, ségra se mi totiž strefila do barvy když tam byla. Mějte se krásně.

21 komentářů:

  1. Naozaj mi pripomenul hneď maliny ten láčik. No má nádhernú farbičku, mňam :-) Pieskové laky mám rada, túto značku ale nepoznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel je z Něměcka a u nás ticho po pěšině :(

      Vymazat
  2. Tak z tohto laku som na mäkko :-) Je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  3. Je překrásný,ten zlatavý shimmer mu moc sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna jsem ho nedávno znovu nalakovala. :) Je to vážně perfektní kousek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsem se při výběru pro tebe strefila do noty :)

      Vymazat
  5. Achjo, jak mně je líto, že německé drogerie společně s těmito krásnými laky jsou mi tak nedostupné.. Budu doufat, že se jednou objeví i u nás:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já jsem nakrknutá, že p2 jen v Německu, si vezmi kolik by u nás vydělali peněz, protože já bych jejich brala útokem :D

      Vymazat
  6. Krásná barva :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se ty pískáče (i nepískáče, co si budeme povídat) od P2 tak líbí! Ale jsou maličko nedostupné... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný názor, bohužel já se do Německé DM dostanu tak jednou za rok :(

      Vymazat
  8. Ten je krásný, dá se říct, že ho mám už dlouho vyhlídnutý (asi od té doby, co jsem ho viděla u tebe, že jsi ho dostala 2x? :D) Už mám jeden v odstínu Seductive a ten je taky fajnový, ale když já jsem přes ty růžový... No musím si počkat, až pojedu zas nach Deutschland a obávám se, že tam nechám všechny peníze :D Protože si jich tam plánuju pořídit strašně moc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře si to pamatuješ :) Seductive je taky boží, snad během podzima se mi ho podaří nahodit :) A i já až se tam dostanu, tam nechám nekřesťanský peníz za laky :D

      Vymazat
  9. Moc krásné nehty a ta barva je jak stvořená pro léto .)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano pro léto dělaný, jsem schopná ho nahodit i v zimě :)

      Vymazat
  10. sestra si ho objednala u Nikol, mám ho sľúbený na vyskúšanie, len sa akosi ešte stále na neho nedostalo :o)

    OdpovědětVymazat