čtvrtek 12. února 2015

SpaRitual Valentine Challenge

Krásný den všem,

dnes si dáme jednoduchý valentýnský nail art v hlavní roli s lakem SpaRitual Perception a razítky. Poprvé jsem zkoušela dělat s razítky stickers čili do česky nálepky. Ačkoliv jde Valentýn mimo mě, tak volba motivu byla taková, že ho lze nosit po celý rok.


A jak se dělá taková nálepka za pomocí razítek? Jednoduše, přenesete motiv na razítko, necháte zaschnout. Kreativnější osůbky mohou svůj motiv ještě vybarvit nějakou vámi zvolenou barvou, kterou samozřejmě taky musíte nechat zaschnout. Pak použijte hutnější nadlak, který vzor dostatečně "obalí" a nálepky vám nebude lámat (díky Leni za tip). Nadlak nechte zaschnout  a pomocí pinzety opatrně sloupněte a přeneste na nehet. Poté přelakujte nadlakem. Já dělala nálepky dle postupu této slečny, bez vybarvování.


Existují ještě různé způsoby jak si nálepky udělat. Můžete se kouknout třeba tady k Lucy´s Stash :)





A co všechno jsem potřebovala k vytvoření tohoto nail artu? Lak SpaRitual Perception, razítko Konad, destičku Essence, bílý razítkovací lak Konad a nadlak Sally Hansen Insta -Dri. Poslední dva zmíněné laky nehledejte, já hlava zapomětlivá je tam zapoměla přidat :D A teď mě ještě došlo, že tam nemám ani podkladový lak,  je to se mnou špatné :D



Postup v bodech:

1. Naneste podkladový lak a nechte zaschnout.
2. Poté nalakujte 2 vrstvy lakem SpaRitual Perception, které mezi lakováním nechte proschnout.
3. Připravte si destičku a vyberte si vzor, který přenesete na razítko.
4. Motiv nechte zaschnout a přelakujte ho hutnějším nadlakem.
5. Nechte zaschnout a poté opatrně sloupněte nálepku z razítka.
6. Umístěte na nehet a přelakujte nadlakem a máte hotovo.






 S výsledkem jsem byla poměrně spokojena, určitě nálepky budu dál trénovat abych byla spokojena na 100 %. Chci vychytat nedostatky, kterých si na fotkách určitě povšimnete.

Děkuji českému zastoupení značky SpaRitual za poskytnutí láčku, který se na blogu brzy objeví samostatně bez zdobení ale ještě dříve si dáme láček Dynamics z jarní kolekce Rhythm pro tento rok.

A protože je nás více, co jsme se pustili do SpaRitual Valentine Challenge, můžete se kouknout sem:
Na Lucku :)
Na Lenku :)
Na Alču :)
Na Blanku :)

Ještě jsem zkoušela jeden nail art ale nebyla jsem s ním spokojena, tak aspoň pro představu, co jsem vytvářela :) Základní mint barva je SpaRitual Delight.



Mějte se krásně :)

17 komentářů:

  1. Jůů, to je nádhera...Perception je jeden z mých nejoblíbenějších Spa Ritual laků:)) Tak jsi mě inspirovala, že si ho nalakuju na Valentýnský víkend:))

    OdpovědětVymazat
  2. se mi víc líbí ty razítka :-) I když to možná bude tím, že to je z našich mani to unikátní, stejně jako výtvor Luci :-)

    A JÁ TEN PERCEPTION TAKY CHCI :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě víc ty razítka :) A co jsem ti řikala s Perception, určitě přibude do tvé sbírky :D

      Vymazat
  3. No tak ten Spa Ritual je úžasný, strašně krásná barva laku :) a s těma srdíčkama je to dokonalý ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Aničko a počkej až bude Perception v samostatném článku :)

      Vymazat
  4. Ten Sparitual vyzerá úžasne ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to perfektně..:) Jsem ráda, že tento kouske od Spa mám, takže musím brzo láknout...je to krasavec ;) A razítka takto musím taky vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  6. Jéj, vyzerá to veľmi pekne, páčia sa mi oba výtvory :)

    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu a jsem ráda, že se Ti líbí oba výtvory :)

      Vymazat
  7. Krása Hani, líbí se mi oba výtvory. Ten druhej je zase zajímavej s tím podkladem a vypadá to fakt hezky. Jinak ten SpaRitual je boží ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romanko a samostatně bez zdobení vypadá božsky, že nepotřebuje jiné ozdoby :)

      Vymazat
  8. Ten lak!!! Moje srdce zaplesalo a zamilovalo se! ♥ Více se mi líbí první varianta. Je taková decentnější a méně kýčovatá, pro mě samozřejmě. Já totiž valentýna a všechny tyhle přiblblý americký svátky nesnáším, a jak je s nimi něco ve spojení, ač zajímavého, většinou to u mě z principu pohoří. A že tohle uvažování není nejspíš normální vím. :-D Ale TEN lak! :-) ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiti máme to stejně jsou to pro mě komerční svátky a když se to vezme tak Vánoce taky :D ale tak udělala jsem abych netrhala partu :) A ten lak, je super prostě!!!! :D

      Vymazat