pondělí 13. května 2013

Neplánové nákupy

Ahojky, chci se s váma podělit, za co jsem zase vyhodila penízky. Jsem prostě nepoučitelná. Jeden nákup se odehrál před týdnem a druhý dnes. Před týdnem jsem šla do DM drogerie kočičákovi pro granule a odešla jsem se 4 laky. V DMku jsem měla splněno, jenomže u nás v Teplicích máme Krupskou ulici a v ní hned 3 drogerie (DM, Rossmann a TETA) vždycky tak ob 2 krámky od sebe. A to je chyba, vždycky vlezu do všech :D  V Rossmannu jsem koupila Gabriella Slavete enamel č. 157 všichni ho již určitě znáte. Poté následoval TETA a tam  Gabriella Salvete - Mistero Grey za 69,- potom v akci Gabriella Salvete enamel č. 119 za 50,- a Rimmel 60 seconds 415 instyle coral.


No a dneska jsem si řekla, že se půjdu podívat do 2 zapadlých drogerií a to jsem taky neměla dělat. Hned jsem zase odešla s lakama na nehty. Měli tam takové ty levné skoro neznámé značky za 25,- tak jsem si řekla, proč je nezkusit, jak mi budou vyhovovat. V první jsem koupila Classics Charming č.25, v následující prodejně jsem pořídila Ocean č.D18 potom Golden Rose Sweet Color č.58 a ještě Extra Garlic Basecoat na tenhle podlak jsem hodně zvědavá. Obsahuje výtažek z česneku, vitamíny a kalcium. Má posilovat a vyživovat těžce poškozené nehty a měl by podněcovat růst. Tak uvidíme, jestli se dostaví zázraky :)




Dnes mi přišel email s nabídkou spolupráce s jedním e-shopem. Ale já nemám zájem. Je to obchod až z Hong Kongu. Pochybuji, že bych jim byla v něčem užitečná. Co vy? Šli byste do toho?

16 komentářů:

  1. Z Hong Kongu? A mluví česky? :) Nevim, asi ybch musela vidět na co se specializují, jak se chovjí k zákazníkům, přečíst recenze. Ovšem nabídka je určitě úspěch :) Jinak výtažek z česneku slyším snad poprvé, jsem zvědavá, jak to bude vonět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. po anglicku :) http://www.kkcenterhk.com nabízí kosmetiku, laky apod.

      Vymazat
    2. jo a ta výživa není vůbec cítit po česneku :)

      Vymazat
    3. našla jsi, jestli doručují i k nám a kolik je poštovný? ale myslím si, že většina si China Glaze objedná z hairbeauty nebo z modeláže...

      Vymazat
    4. Postovne jsem hledala, ale nenašla, ale souhlas s tebou, kdybych chtěla CG tak ji objednám z ceskeho e-shopu :)

      Vymazat
  2. Pěkné nákupy :). Já si dneska po dlouhé době taky koupila lak..a hned tři :), všechny Rimmel, jeden z výprodeje za 40 (Sorbet so good..a měli tam ještě další odstíny, málem jsem popadla ještě jinej) a pak 2 z řady 60 second, tu ještě nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám jeden z řady 60 second - tenhle nový a pak jeden z řady Lycra pro

      Vymazat
  3. Mne sa tiez ozvali z toho eshopu a nasla som recenzie na ich produkty od celkom znamych blogov, tak som ponuku prijala, dokonca som si aj mohla vybrat z niekolkych produktov, akurat ked som im poslala svoju adresu, tak sa mi uz odvtedy neozvali :D Ale tak snad to bude v pohode :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé mně psali včera :D Výpad na střední Evropu asi :D

      Vymazat
    2. Mě taky včera :D a tys jim psala, ze mas zajem?

      Vymazat
    3. Nee, já jim zatím nepsala nic. Pochopila jsem z toho mailu, že mi dají vybrat jen z nějaké dekorativky nebo nalepovací řasy a o to fakt zájem nemám :D

      Vymazat
    4. No já právě taky. Určitě bych si nelepila umělý řasy ;-)

      Vymazat
    5. Mne sa ozvali uz asi pred mesiacom a napisali mi ze maju hair a nail products a eyleshes, tak som im napisala ze by som chcela nechtovy produkt a oni ze dobre... Ved sa ich kludne opytajte, ked im napisete jeden mail tak to automaticky neznamena ze s nimi musite spolupracovat :))

      Vymazat
    6. Tyjo, mně psali asi taky, ale myslela jsem si, že je to nějakej spam, tak jsem to smázla :D No co, stejně bych to nepřijala ;)

      Vymazat
    7. Já to taky právně považovala za spam, ale říkám si sakra dlouhej spam :D

      Vymazat
    8. já na to prdím :)kdyby se ozvala nějaká česká společnost tak tam bych už zájem měla, pokud by mne to oslovilo :)

      Vymazat