úterý 20. srpna 2013

Mint leopard manikúra (razítkování)

Ahoj holky :)

dlouho jsem nedávala žádný nail art pomocí razítek takže tady je:


Nehtíky jsem si i dost zkrátila, pro mě je to lepší a praktičtější. No a vzhledem mé absence kreativity, nechala jsem se inspirovat mou oblíbenou Elleandish čili Janelle z YouTube :) Ta má skoro vždy každý nehet jiný a já se inspirovala pouze tím jedním nehtíkem.


Ta holka je prostě geniální už jsem jí vychvalovala při Tiffany blue and silver manikúře. Kterou jsem podle ní taky zkoušela.

Co jsem potřebovala:

Nadlak od Sally Hansen, Rimmel Peppermint, podlak od Jordany, Color Club-Love em Leave em, černý lak na razítka, duplikát destičky od Konadu m57, samotné razítko, plastovou kartu na stírání a tečkovač.

Klasika jako vždy, použila jsem podlak s česnekovou výživou. Poté nechala zaschnout a dále 2 vrstvy mint laku. Dále jsem musela počkat až vše zaschne, abych si lak nepoškodila při razítkování. Přenesla jsem motiv leoparda na všechny nehty (pořád tam vidím drobné nedostatky, ale jinak docela fajn). Pak jsem tečkovačem spolu s Color Clubem vyplnila drobná místečka leopard vzoru. Přetřela nadlakem a hotovo. Manikúra mi zatím drží, dělala jsem ji v neděli, ale zítra už to asi nevydrží a bude muset dolů.




Líbí se Vám konečný výsledek? Mějte se prima.

14 komentářů:

  1. Moc povedené :). Díky za tip, přidala jsem si její videa do odběru.
    Jak jsem minule u tvého razítkovacího příspěvku psala, že bych taky měla po dlouhý době razítka použít, tak se tak ještě nestalo :( ...teď si mě zase navnadila..tak v rámci prokrastinace bych konečně mohla razítkovat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, to je škoda, že jsi nic nezkusila. Ráda bych viděla tvůj výtvor až něco vytvoříš :)

      Vymazat
  2. Hani paráda! Fakt moc hezké, krásně zvolené barvy a provedení taky super :) Já se k tomu leopardovi taky musím už dokopat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani díky jen kopej :D a pak se pochlub. Mozna ho nekdy zkusim bez razítek :)

      Vymazat
  3. veľmi sa mi páči, k Peppermintu si vybrala krásnu kombináciu farieb

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. fakt mě to těší, že se vám to vsem líbí :)

      Vymazat
  4. Líbí se mi moc. :) Ta barevná kombinace je bezchybná a závidím tvůj um s razítky. Podobný celoplošný zvířecí razítka mám taky, ale nikdy se mi nepovede obtisknout to na celej nehet! :( A s tím bych se i smířila, holt nešika, ale když mně nejdou ani maličký vzory! :D No prostě máš to moc krásný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Romčo me se to taky kolikrat nepovede natisknout na celý nehet, ale většinou to pak zkouším na chybejici misto natisknout a nekdy se zadaří :)

      Vymazat
  5. mě se konečný výsledek líbí strašně moc! :-) mint barvičky na nehtech miluju, takže tou by sis mě získala i tak, ale tahle kombinace je ještě krásnější! už bych se opakovala ve všem, co psaly holky nade mnou! fakt paráda! :-) já jsem na razítka levá, takže jen tiše závidím tvou šikovnost ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to mam radost, ze se vam to líbí :-) jinak mint, jade a tyrkys barvicky jsou teď moje obscese. Nechápu kam se vytratila no spíš utlumila moje laska k fialove barve :)

      Vymazat
  6. Milujem leoparda aj kombinaciu mint so zlatou, takze tieto nechtiky su dokonale! ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky díky diky :) od Tebe jako Nail Art Guru obzvlaste pochvala potesila ;)

      Vymazat
  7. Hani, prostě nádherný, obdivuji Tvou šikovnost při lakování nehtů a nadání na nailart - pro mě neuskutečnitelné. Rimmelku pepprmintku mám strašně ráda, zrovna jí mám na nehtech a kombinace mintky a leoparda je fakt božská - moje dcera by byla z takové manikúry taky nadšená, miluje lakování a šelmy :-). Moc se Ti to povedlo! Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji ta Peppermintka je fakt moc fajn nedávno mi přišla China Glaze For Audrey a rekla bych, ze jsou skoro totožné jen ChG je nepatrne do modra. Jinak dcera by to urcite zvladla i bez razitek, urcite pomocí paratka by to slo ;)

      Vymazat