čtvrtek 8. srpna 2013

Omalovánky pomocí laků na nehty :)

Zdravím a přeji hezký večír :)

Laky na nehty nám mohou dobře posloužit i na jiné věci než na barvičkování nehtíků. Ségra od nás kdysi dostala skleněný obal na orchidej, který je ze skla a byl vybarvený do fialkova. Po několika umytích se barva ošoupala a zmizela nenávratně pryč. Holé čisté sklo se jí nelíbilo, tak začala přemýšlet čím to vybarvit. Nejdřív jsme myslely, že to zkusíme barvami na sklo. Jenže ouha já už je neměla, tak ségru napadlo, že prázdná místečka vybarvíme lakama na nehty.

Přišla ke mě a vybídla jsem jí ať si vybere barvu, jakou chce. O to mé zděšení bylo, když si vybrala NUBAR RECLAIM. Doslova šly na mě mrákoty, zrovna si musela vybrat můj nejmilejší lak. Lakota v tu chvíli útočila plnou měrou ale nakonec jsem se ovládla (naštěstí si už žádný z mých TOP miláčků nevybrala :D) Následovaly další odstíny zelené a béžová s černou a také barva do hněda, jelikož v těchto odstínech má zařízený obývací pokoj. Zavřela jsem oči a pustila se do díla. Jednotlivými barvičkami jsem začala vyplňovat kostičky obalu. A přesně tyhle barvičky jsme použily:


Tak a jak dopadlo dílo asi takhle, jen mě mrzí, že jsem Vám nevyfotila holé sklo.







Nakonec to přece jenom vypadá o hodně lépe a toho Nubaru nebylo moc spotřebováno. Líbí se Vám to?

8 komentářů:

  1. Ty, jo to je naprosto překrásný!! Jste šikovný a mám chuť něco pdoobného taky zkusit :))) Jéé Reclaim :D Za to ten zelený shimmer od Flormaru tě asi moc nemrzel, co? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikolko a máš pravdu Flormaru se klidně mohlo vypotřebovat více :D

      Vymazat
  2. hej, páči a veľmi, aj tá prírodná kombinácia farieb je super

    OdpovědětVymazat
  3. Teda holky jste fakt šikovné, teda fakt nevím, na co myslím, ale tohle by mě nenapadlo, asi proto, že barvy na sklo doma mám :-D. Teda úplně sito dovedu představit, když ségra šáhla po tom Nubárku - mimochodem je božský :). Musím říct, že se mi líbí ty barvy, které jste nakombinovaly a vůbec celý květináč. Hezky si hrajete! Tak ať máš pěkný den Hani!

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuji Marcelko z nouze člověka kolikrat napadnou dobré alternativy :) také ti preji hezky den a vůbec cely vikend ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten výsledek je vážně pěkný :) Ale teda u mě by nepochodila, to vím jistě :D Na laky jsem vážně hamoun největší :D Možná bych byla ochotná pustit kousky, které se mi vyloženě nelíbí. Ale oblíbený lak bych bránila vlastním tělem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já měla velký cukání jí ho sebrat, ale že to je ségra tak nakonec jsem to dovolila. Kdyby to byl někdo jiný tak by měl smůlu.

      Vymazat