neděle 25. srpna 2013

Orchideje - nové přírůstky

Ahoj všem

dnes jen takový fotopost. Minulý týden jsme společně s maminou měly svátek, máma ho má 3 dny po mě.
Jak už to většinou bývá, dostaly jsme nějaké ty dárky a hlavně kytky, teda mamina. Jednu dostala ode mě a zbylé 3 od svých kamarádek. Doma už jich tedy máme 15 kusů a ještě 2 malé, které si zkoušíme sami rozmnožit, ty zatím nepočítáme, dokud se nechytí. Tak pojďme na to:

 Zajímavá barva co? Jen se špatně fotí.




Tahle je ode mě, stonky jsou vysoké skoro 50 cm možná i více.

A co jsem dostala já?
Tom Tailor Liquid Woman, Zoya Gloria, China Glaze For Audrey, Gabriella Salvete č.112

A nakonec jedno zvíře:

Pořád se holka drží, je moc šikovná, včera jsme byli na výletě a zvládla to dobře. Jen pak byla moc unavená.

Pomalu ale jistě se blíží podzim a zima a já pořád přemýšlím, jak vám pak budu fotit laky. Hlavně kvůli tomu, že jsem skoro až do večera v práci a když přijdu domů už je pak tma. Takže špatné světelné podmínky a já tak nerada fotím bleskem. No uvidíme jak se s tím poperu.

Přeji hezký zbytek neděle :) A já jdu nahodit tu ChG For Audrey, možná i něco s razítky.

8 komentářů:

  1. krása! orchideje se mi mooc líbí, ale s mou pěstitelskou schopností by mi moc dlouho nevydržely, tak je budu obdivovat jen na fotkách:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, je fakt, že péče o ně se musí dodržovat a jsou na pěstování trošku náročnější :)

      Vymazat
  2. Hele, mamka je Helena? :D My máme v srpnu totiž taky takové hromadné slavení - já, ségra za dva dny (Petra), a 18.8. Heleny (mamka, babičky obě a z toho jedna má i narozeniny) :D
    Tu první orchidej mám taky, teda aspoň si to myslím - taková růžovo žlutá, hrozně zajímavá barva. Dostala jsem jí vloni od ségry k svátku a vykvetla znovu přesně po roce 15.8. - dobře načasovaná :) A ta od tebe se mi taky moc líbí, taky zajímavá barva.
    To zimní focení mi už taky tak týden leží v hlavě. To budou zas fotky :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je to Helena :D a taky to máme v srpnu v rodině za sebou 8. srpna má neteř narozeniny, 13 je Aleny 15 já pak Petra a Helena koukám že to máme v rodinách podobný :)))

      Vymazat
  3. Krásný výběr laků jsi dostala. :) Především na Audrey se těším, až nám ukážeš. Jinak já jsem taky od rána do večera v práci, ale aspoň mám pak týden volno. Takže si články budu chystat v tom volném týdnu, ale spíš se hrozím toho špatnýho/žádnýho světla, protože nemám moc kvalitní foťák a na fotkách je při takovym světle vidět jakoby šum a nejsou moc čistý..určitě rozumíš, jak to myslím.

    Baruška je holka statečná a krásná, pohlaď ji ode mě.
    A hezký zbytek neděle i tobě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Romčo už ho mám i nafocený ale fotky se mi moc nelíbí takže uvažuji o přfocení. Nejsem si jista jestli mám ukázat nepovedený fotky. Navíc jsem si tam nechala jiný objektiv než fotím normálně nehty. Uvidím jestli půjde nějak upravit nebo oříznout, protože je to celkem z dálky a nehty tam nějaký křivý :D

      Jojo víc co myslíš s fotkama fakt se toho docela děsím až nastanou ty plískanice, špatný světlo a tak.

      Barušku jsem pohladila :)

      Vymazat
  4. Hani s křížkem po funuse Ti přeji všecko nejlepší!!! Teda orchidejky jsou překrásné, úžasná sbírka, jedna hezčí než druhá, kam se hrabu s těmi svými dvěma :-) a darované laky jsou taky překrásné, těším se na Audrey, GS mám doma a mám ji moc ráda...Tak si láčky pěkně užij a pozdravuj svoji psí šikulku, přeji Vám všem moc zdraví. P.S.: To léto tak strašně uteklo a už zase budeme řešit nedostatek světla, taky sama nevím, jak budu fotit - to zase bude dilema :-/, blesk osobně nesnáším a používám ho jen nevyhnutelně, tak asi budeme muset všechno chystat přes víkend no...Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nic Marcelko, já na ty svátky nějak nejsem :) Jak už jsem psala Romče budu ho muset znova nalakovat a přefotit, dopadlo to totiž katastrofálně. Pozdravy lásce mojí vyřídím. A i ty se měj krásně.

      Vymazat