neděle 11. srpna 2013

Orly - Halleys Comet

Zdravím,

můj první lak od Orly. Když Baruška vystavila post s výprodejem, nezaváhala jsem. Věděla jsem, že musím mít. Spolu s ním jsem si vzala ještě China Glaze - Admire. Lak je z Cosmic FX kolekce.

Má velké množství a to rovných 18 ml což je na mě až moc, ale to nevadí. Barvu je pro mě těžké popsat. Něco mezi tyrkysem a esmeraldem. Dále je složena třpytkami, které jsou duochromatické, jakoby zeleno-zlaté. Je tekutější, štěteček je užší a dobře se mi s ním pracovalo. Co se týče schnutí tak za mě dobrý průměr. Kryje celkem slušně ale při 2 vrstvách (uvidíte na fotkách) ještě trochu prosvítají konce nehtů, tudíž by byly vhodné  vrstvy. Fotky se mi celkem nezdařily, nějak se mi nepovedlo přesně vystihnout barvu. Na fotkách vynikají více do modré.Určitě zkusím někdy nafotit lépe, když se povede tak se pak s vámi o výsledek podělím

A teď jdeme na fotky:







Máte vy nějaký lak od Orly a vyhovuje vám?

4 komentáře:

  1. Tak to je krásná barva, ta by určitě přitáhla mou pozornost, vidět ji někde. :) Od Orly nemám nic vzhledem k ceně a hlavně dostupnosti. Já moc na to objednávání nejsem, to tak jednou za čas. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě, že když byl u Barči ve výprodeji za 90,- tak jsem do něj šla :)

      Vymazat
  2. Jé tak ten se Ti Hani moc povedl je překrásný!!!! Ta barva je podle mého gusta ale líbí se mi, že to není "jen" tyrkys a má to krásné efekty. Tak já od Orly taky zatím nic nemám, když jsem viděla v Sephoře ty ceny, které chtěli za to mini prťavé balení, tak jsem šla od toho, ale už jsem byla hodně nalákaná koupit si za lepší ceny větší balení na netu...tak snad jednou :-). Užij si krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marcelko cena už je dražší ale tak proč si někdy neudělat radost :)

      Vymazat