neděle 22. prosince 2013

Druhé Vánoční nehty

Krásnou neděli přeji,

tak jsem vytvořila svůj druhý Vánoční nail art. Má kreativita jak je známo, je nejspíše na bodu 0. Takže Vánoční motivy jsou dle netu , kde jsem je zahlédla :)


Každý nehet jsem chtěla jiný aby variací bylo dosti, na Štědrý den nejspíše zvolím čistě jen jednu barvu maximálně s nějakým efektovým nadlakem.


Na malíček jsem jako základní barvu použila bílou. Nechala jsem zaschnout a poté jsem zlatou glitrovou zdobičkou nakreslila 3 cik cak lajny. Dále bodkovačem  s červeným a zeleným lakem udělala tečky jako Vánoční kuličky. Nechala jsem zaschnout a přetřela nadlakem.

Prsteníček jsem přetřela červeným krémovým lakem od značky GOSH a zase jsem počkala na zaschnutí. Poté přišly na řadu razítka Bundlemonster destička BM 205 a dvakrát natisknutý motiv dárku.


Prostředníček byl nalakován tmavě zelenou z limitky Essence a opět razítka BM 225 a větší destička od Vietnamců s číslem to-16. Motiv Vánoční koule se mi moc líbí ale při přenášení na nehet se nechoval moc slušně :D


Rozhodně jsem na jednom nehtu chtěla mít stromek :) Ten jsem vytvořila pomocí lepící pásky, zde je potřeba mít opravdu dobře zaschnutou základní barvu, protože by se vám při odlupování pásky vymstila tím, že vám sloupne nanesený lak, tak jako se to stalo mě. Pásku jsem umístila ve tvaru jakoby trojúhelníku a nanesla zelenou. Bodkovačem jsem vytvořila Vánoční ozdoby v barvě zlaté a červené. A hvězdička je z ozdůbek od Leničky :)


A ve finále palec. Našla jsem dokonalou zlatou metalickou barvu. Tím fešákem je zlatý Sally Hansen Golden-I :) Bodkovačem jsem udělala 3 tečky, nejmenším koncem nakreslila listy a cesmína je hotová. Určitě jí všichni zvládnete, když jsem to vytvořila já takové nemehlo :D


Použité věcičky pro nail art, že jich ale je :)







S výsledkem jsem daleko více spokojená než minule s červenou a zlatou kombinací. No a ještě poslední věc. Všem přeji krásné prožití Vánočních svátků a jen to nejlepší do roku 2014. A jsem zvědavá co mi Ježíšek případně přinese za další laky na nehty :)




9 komentářů:

  1. Moc krásný Hani. :) Ty poslední dvě fotky ♥ :) Moc vám to spolu s Baruškou sluší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romčo, tam jak jsem s Barčou, tak to je rok stará fotka :)

      Vymazat
  2. Je to moc hezký, všechny vánoční barvy a motivy takhle pohromadě :))
    Ale poslední fotka se mi stejně líbí nejvíc ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikolko :) mě se pslední foto líbí nejvíce :)

      Vymazat
  3. Krásné svátky a vše nej do nového roku Tobě i Barušce, hlavně ať jste zdravé! :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, dokonale vánoční!!! Nejvíc se mi asi líbí malíček a ukazovák :-). A mooooooooc krásné fotky s pejskem ;-)!!!

    OdpovědětVymazat