neděle 29. prosince 2013

Námraza

Ahojky,

jak  už název blogu vypovídá něco o fotografii, tak na řadu dnes přijde něco z mé fotografické tvorby. Dlouho jsem žádné fotečky všedních věcí, co mě zaujmou nepřidávala.

Tentokráte to byla námraza, které vznikla namrzající inverzí či mlhou nebo co to bylo. Člověk až nechápe co umělec mráz vše dokáže vytvořit. Hotové ledové království, pastva pro mé oči. Já si po delší době zafotila a můj hledáček zaměřila na něco jiného než jen nehty. A udělala jsem dobře a hezky se odreagovala.

Při fotografování jdou všechny starosti pryč a nemyslím na nic jiného. Tento rok se starostmi s Baruškou jsem toho moc nefotila, protože ani na to nemám kolikrát náladu, když nepočítám fotky nehtů. Uspokojila jsem své fotografické já pro nějakou dobu. A kdo je zvědavý na fotografie ať jeho oko spočine na mých výtvorech. Přeji pěkné prohlížení. Mějte se prima :)
















chlupatý plot :D


14 komentářů:

  1. tohle opravdu dokáže vykouzlit jen příroda, nádhera!:

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky :)) Hlavně ty, jak je námraza na plotě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikolko :) vodu v jakémkoliv skupenství ráda fotím :)

      Vymazat
  3. Wau, krásné!!! Závidím takový cit pro detail a umění vyfotit obyčejné věci, které přitom vůbec obyčejně nevypadají :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc já ráda fotím detaily :) kolikrát to co fotím nechci a vyjde z toho úplně něco jiného :)

      Vymazat
  4. Krásný fotografie ! Umíš holka. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné fotky Hani, je super, že ses pustila do focení i přes všechny obavy o Barušku, protože Ti to jde krásně - námraza umí opravdu kouzla...znám to, i já při malování na všechno zapomenu. Budu se těšit na Tvé další fotky, doufám, že jich v tomto roce bude víc! A hlavně Vám přeji Tobě i rodince s Baruškou hodně zdraví a štěstí a splněné sny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Marcelko, olouvám se že reaguji po delší době, tohle mi nějak uniklo

      Vymazat
  6. Prekrásne fotografie. Som rada, že som sa sem, ani neviem ako preklikala... Nádherné...

    OdpovědětVymazat