čtvrtek 6. března 2014

Ledově mrazivé kytičky

Ahoj,

vím, že s volbou barev, jdu, jak se říká s křížkem po funuse :) jaro se nám pomalu probouzí. Jenže já tyto fotky už mám v pc uložené asi přes 3 týdny a doba pro jejich uveřejnění nastala až teď.

Design je strašně jednoduchý, stačí vám k tomu bodkovač, jímž vytvoříte kytičky. Pokud chcete vidět jak, stačí kouknout sem k Elleandish. Už jsem to jednou psala ale tahle holčina to prostě umí :)


Barvy, které jsem použila já uvidíte na fotce. V podstatě můžete použít jakoukoliv barvu, na kterou máte chuť.


Samozřejmě jsem použila base coat, dále jako základní barvu jsem zvolila světle modrý Flormar z kolekce Light Summer v odstínu LS04. Na okvětní lístky GS č. 148 a na prostředek kytičky GS č.112, která posloužila i na dozdobení puntíkami.

Jdeme na fotky, jen mě mrzí, že se mi výtvor špatně fotil. Díky barvám foťák nechtěl jaksi spolupracovat a špatně ostřil. Proto jsem vybrala, jen ty, které se mi zdají jaksi taksi publikovatelné :)










Líbí se Vám zvolená kombinace barev? Mějte se krásně, já už odpočítávám dny, kdy si pojedu pro štěňátko :) 

12 komentářů:

  1. Moc pěkné kytičky.. Líbí se mi i kombinace barev, kterou jsi zvolila. :)
    Můžu se zeptat, zda si nevzpomínáš kolik vrstev toho světle modrého Flormaru jsi lakovala? Mám lak ze stejné kolekce, a kryje teda strašně špatně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona asi špatně kryje celá kolekce, ale tak má to i v názvu LIGHT a u modrého nevím jistě jestli 3-4 vrstvy. A moc děkuji :)

      Vymazat
  2. Krásné nehty jsi šikulka, moje nehty zatím rostou po lepení nehtů :-(

    OdpovědětVymazat
  3. aj ja chodím s krížikom po funuse, ale ber to tak, že si ich spravila na rozlúčkou s tetou zimou (ak by sa táto dala zimou nazvať) :-)) sú krásne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Suzi, to jsi napsala hezky rozloučení s paní zimou i když prakticky skoro nebyla.

      Vymazat
  4. však kytičky k jaru patří! a modré není nikdy dost! :-) už se těším, až budeš mít štěňátko doma a zahltíš nás jeho fotkama ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je tak krásný, něžný a roztomilý Hani !! :) Kombinace barev se mi právě že líbí a moc. No a co, že je to mrazivější, barvičky jsou to krásný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Romčo :) pak zkusím taky udělat s barvičkami vhodné pro jaro

      Vymazat
  6. barvičky jsi zkombinovala moc dobře, ačkoliv modré odstíny nemám ráda asi se na nějaký podobný nail art i v této kombinaci vrhnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá na tvůj výtvor a modrá i u mě taková barva nic neříkající, kromě China Glaze For Audrey tu barvu miluji :)

      Vymazat