úterý 18. března 2014

Můj nový kamarád

Ahoj všem,

tak jsem se dočkala a od soboty mám nového zvířecího kámoše. Jak jistě víte nedávno jsem přišla o svoji milovanou Barušku a bylo mi hned jasné, že chci zase pejska. S ním je život vždy veselejší. Samozřejmě to není jen o zábavě, musíte se o něj starat, dávat mu nabaštit, hlídat. Je to jako malé dítě, musí být neustále pod dozorem, myslím tím štěně, které mi tu teď doma dává celkem zabrat. 


A jak se parťák jmenuje? Je to Argus White Golden Rascal ale doma na něj voláme Barney, vždycky se mi toto jméno líbilo.

Je to miloušek a slaďoušek, no jo jsem z něj úplně na měkko :) Ale je to taky pěkný rošťák, a člověk musí hlídat aby něco neprovedl. Tudíž jsem teď v jednom kole a čas pro sebe, nebo cokoliv jiného je v době, kdy chrní.

Asi už nejsem schopna vyprodukovat nějaký slova, protože se pinďa za chvíli probere, bude muset dostat najíst, vyčůrat atd. Tak Vám jsem aspoň dám nějakou fotečku :)








 

Mějte se fajn :)

24 komentářů:

  1. Je překrásný! A určitě z něj vyroste velký fešák. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jeho tatínek je taky velký frajer, tak snad mu bude podobný :)

      Vymazat
  2. Nádherný pejsek :) Já si život bez zvířat nedokážu představit..ale zatím jsem spíš kočičí. Mám teď dvě odrostlejší koťátka..a doma u rodičů dvě kočky..ale pejsek mě taky někdy do budoucna láká. Přeju krásné společné zážitky :)

    OdpovědětVymazat
  3. No ten je k sežrání! Takovej medvídek :) Ťuťu ňuňu :)

    OdpovědětVymazat
  4. No ten je nádherný! Já sama mám 7letou fenku zlatého retrívra a už když jsem bez ní třeba jenom 1 den tak my chybí. :D Nejhezčí u těch psů beztak je, že i když ji máme už tak dlouho, tak nás každé ráno nebo když příjdeme domů vítá jako bysme se neviděli měsíc. :)) Tak ať je vám spolu dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji tohle plemeno mě prostě chytlo u srdíčka :) Baruška u nás byla skoro 10 a půl roku a pořád nám chybí. Po jejím odchodu byla jasná volba retrívra :)

      Vymazat
  5. To je krásné štěndo!!! Hned bych si ho pomuchlala plyšáka sladkého :o))
    Tak ať ti dělá radost a hlavně ať je brouček zdravý!! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Enko, souhlas hlavně to zdraví, potom co jsem si prožila s Baruškou je pro mě nejdůležitější jeho zdravíčko :)

      Vymazat
  6. Je nádherný :-) To bude radostíííí...

    OdpovědětVymazat
  7. Hani, Barney je vážně úplně naprosto celej k sežrání!!! A jak se nádherně směje! To je hned poznat, jak se mu u vás líbí. ;-) Je to fakt medvídek k uňuchání. A to zlobení ke štěnátkům prostě patří, bez toho by to nebylo ono. :-D Podrbej ho za mě. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo je skvělej a je mi jasný, že to zlobení tam je jako u dětí a podrbání vyřízeno :)

      Vymazat
  8. Já ten jeho úsměv prostě žeru. :D Je to fakt pusinka a na fotce na zahradě se už tváří tak frajersky a zabydleně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo nejdřív se bál ateď tam řádí jak černá ruka :D a já s ním mám pěknej tělocvik jak za ním běhám :)

      Vymazat
  9. zlatíčko krásnučké, by som si ho brala do postele ako plyšáka, keď som bola malá. a pozri, ako sa na druhej fotke usmieva do objektívu a tú vážnu sústredenú tvár pri behu, aby vyzeral na fotke predsa čo najlepšie, je tak roztomilý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suzinko oni to ti retrívři asi umí všichni se tak usmívat, zlatá Baruška to uměa taky. A do postele ho moc nechci učit, musí vědět, kde je jeho místo :)

      Vymazat
  10. Jé, ten je boží, hned bych ho mazlila méďánka, ale má čertíky v očích :-D Škoda, že pejska zatím nemohu mít, ale určitě bych chtěla, až budem bydlet ve svém s přítelem. Vždycky jsem milovala a miluju veliký pejsky a nejvíc se mi právě líbí tyhle rasy. Můj sen je mít velkého černého roztomilého pejska :-D Tak ať Barney pěkně prospívá a dělá Ti jen samou radost :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji hlavně prostě ať je zdravý a nic ho netrápí :) a taky miluji velký psy, člověk se s nima může líp muchlovat :)

      Vymazat