sobota 22. března 2014

Nubar Romance

Ahoj

Nubárci jsou moji velký oblíbenci a tenhle ten fialový je z kolekce Simplicity Meets Elegance.Původně jsem Vám dnes chtěla psát o China Glaze For Audrey ale asi jí budu muset přefotit, nelíbí se mi nalakování, respektive se mi nelíbí co udělal nadlak od Miss Sporty, celá plocha nehtu je jaksi nerovná. Musím využít času, kdy moje torpédo chrápe a něco sepsat. Je to drak :D počítám ještě měsíc a začneme chodit na cvičák.


Jak bývá u Nubarů zvykem, tak i tento kousek je vodovějšího rázu, ale druhá vrstva problémy s krytím úspěšně překoná. Zároveň má super vlastnost, rychle schne což oceňuji. Určitě to zná každá z vás, co si lakujete nehty. Ta doba než lak uschne. Mezitím si hrábnete do nehtu za chvíli do dalšího :D Výdrž na mých nehtech je individuální, záleží na tom, co dělám za činnosti. Ale obecně mi Nubar drží kolem 3-4 dnů a někdy i 5 bez výrazného namáhání tlapek.

Fialová barva hrála u mě prim, vlastně stále hraje ale na paty jí začíná šlapat mint barva a podobné odstíny. Zatím nevím milí čtenáři, jak budu zvládat lakové příspěvky, protože ten mrňous je dost časově náročný. Tenhle post tu je díky tomu, že mám fotky uložený v PC skoro měsíc. Rozhodně bych to tu nechtěla zanedbávat, uvidíme, jak se to vyklube :)









Užívejte si první jarní dny už je na čase aby bylo hezky.


A na závěr jedno ušatý torpédo. Chtěla bych mít tolik energii, co má on mého srdce šampion :)

8 komentářů:

  1. to je nádherná barva :) zrovna dneska jsem přemýšlela, jestli nalakovat fialkovou a nebo světle modrou a světe div se - zvítězila modrá a to na modrou moc nejsem :D a další na řadě bude fialová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá jakou fialovou zvolíš a jestli se s ní pochlubíš na blogu :)

      Vymazat
  2. Je to moc pěknej kousek, Hani. :) Na tu For Audrey se moc těším, až nám ji ukážeš. Já mám teď problém s jedním odstínem od NYC. Fotila jsem ho už 2x a ani jednou se mi výsledek nelíbil.. až asi docházim k závěru, že se mi ten lak přestává líbit úplně :D Jo a krásná fotka Barneyho. :) Mám moc ráda, když příspěvky doplňuješ o jeho fotky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romčo :) Ta Audrey mi vždycky nevyjde, abych ji mohla publikovat můra jedna :D A když se Ti líbí fotečky s Barníkem, tak klidně budou :)

      Vymazat
  3. Taktéž se mi moc líbí a ušatý torpédo jakbysmet!

    OdpovědětVymazat
  4. práve som dala dole nechty z môjho posledného príspevku a tak som od včera premýšľala, ktorú farbu si vyberiem. takže fialovú, už som dlho nemala :-) dokonca podobný odtieň, lebo sa mi nepodaril prvý krát odfotiť

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barva, krásně nalakované a krásné fotky :) No a medvídek na konci je k sežrání :)

    OdpovědětVymazat