neděle 11. května 2014

p2 Sand Style Polish - Dreamy + nail art

Ahoj všem,

konečně se mi povedlo utrhnout trochu času a vyfotit vám zase láček na swatch. Sáhla jsem po pískovém laku od německé značky p2, kterou já moc ráda! A jak psala Baju pískové laky neomrzí, tak stejné je to i u mě. Vzhledem k tomu, že pískáč je časově méně náročný padla volba na něj.

V prvé řadě musím zmínit, že p2 snížila gramáž z 11 ml na 10 ml laku a víčko laku udělali baculatější, což se mi osobně nelíbí a hůře se mi drží. Původní vzhled byl lepší a víčko laku se mi krásně drželo v ruce.


Barva laku Dreamy je naprosto dokonalá. Na sluníčku je zářivá tyrkysová a shimmer ve zlaté a zelené barvě dodávají laku správné grády. Chvíli v něm převládá  modrá pak ho natočím z jiného úhlu a je v něm hned vidět více zelené barvy.  Ve stínu ho zase vidím  jako teal barvu. Prostě takový chameleon :D

Štěteček střední velikosti rovně střižený, lakování pro mě optimální. Jen to širší víčko mi není sympatické, jak už jsem zmínila o něco výše. K plnému krytí mi stačily 2 vrstvy :)

Výdrž je hrozně individuální. Momentálně s tím mým štěndem ruce zatěžuji opravdu hodně, tudíž se to podepisuje na výdrži. Po 2 dnech se začal odlupovat na růžkách. Věřím, že kdybych tolik nemáchala ruce vydržel by určitě o 1-2 dny více.

Odlakování bez problémů, chvíli jsem přidržela tamponek s odlakovačem na nehtu a šlo to krásně dolů.








No a následující den jsem též po nalakování odstínu Dreamy využila čas a vytáhla  akrylové barvy a zkusila něco tvořit. Výsledek je nositelný ale nejsem ze sebou spokojena. Linie by mohly být rovnější, pořád to chce cvik. Musím říci, že akrylovky mě fakt baví, dobře se s nimi pracuje. Když něco zkazíte omyjete vodou a můžete znovu pokračovat. Proto jsem pak musela výtvor přelakovat nadlakem aby se mi design nesmyl.

Bez nadlaku
















Líbí se Vám Dreamy? A co nail art? Budu ráda i za konstruktivní kritiku, co je špatně či jak lépe udělat rovné linie:) Mějte se prima.


20 komentářů:

  1. Ten lak je nádhernej, hned ve mně evokuje léto, koupání a válení se na sluníčku :) Ta změna lahviček by mě taky nepotěšila, rozhodně to bylo lepší předtím, to souhlasím. No a ten nail art se mi moc líbí. Není to jen tak, udělat všechny linie stejně silné a rovné. Sama jsem nedávno něco podobnýho zkoušela a zdaleka jsem to neměla tak hezký jako ty. Asi je to o cviku, furt zkoušet dál a dál..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, to samé je i s razítkama, pořád trénovat a vychytat ten pohyb :)

      Vymazat
  2. Jé Hani děkuju moc za odkaz:) Supr článek a o laku ani nemluvim!!! Poslední dobou sem si modrou fakt zamilovala a tahle prostě nemá chybu!! Do Německa snad odjedu v říjnu, tak pak nastane nákupní horečka a budu přijímat případné objednávky!:-D jen co se skleničky týče, tak souhlasím, taky se mi víc líbily ty původní:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, já se tam pravděpodobně dostanu až před Vánocemi, takže ještě daleko na objednávky. A děkuji :)

      Vymazat
  3. Ten lak je krásný! Achjo. :)
    I nail art je povedený, ačkoliv pro mě by to nebylo, neumím to a nebaví mě se s tím piplat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky An, piplání nedělám pořád, jen když mě to chytne :D

      Vymazat
  4. Lak je nádherný, překrásný!! :) Zas budu plakat, že chci P2 u nás!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že i já bych byla pro všemi 10 vlastně 20 nehty aby bylo p2 u nás :)

      Vymazat
  5. to je taková náááádhera :)) a moc nechápu, proč změnili to balení, předtím se mi zdálo perfektní :))

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný odstín..achjo chci tady laky P2..:(

    OdpovědětVymazat
  7. Barvička je naprosto perfektní! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja uz jsem to rikala do zprav, tohle je perfektni, jak nail art, tak lak.

    S lahvickou totalne nastvali, ale pri tom, jak se kupuji, tak chapu, ze chteji vydelat vic, tudiz mensi gramaz, mensi obal, ale jwk mame tech ks vic, tak to desne bije do oci :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hrozný když jsem ho prvně dostala do ruky, tak hned si říkám WTF? Bohužel mi to neovlivníme. A děkuji za návštěvu :)

      Vymazat
  9. ten je tak krásny, ako pre morskú pannu, nádherná tyrkysová, úžasná hlavne na leto, čo by som dala za to, keby som mala k p2 lepší prístup a ešte lepšie, keby tu boli! nail art je tiež super, krásne precízne prúžky a spolu s bielou vytvárajú peknú kombináciu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za takovou pochvalu Suzinko, ale ty proužky nejsou úplně dokonalé, co si budeme nalhávat :D

      Vymazat
    2. ty si skromná :-D pre mňa sú :-)

      Vymazat
  10. Ten nový design mi taky vadí, nevypadá to vůbec hezky :D Lak se mi moc líbí, ale sobě jsem ho nebrala, protože tyhle tyrkysový barvy stejně moc nenosím :) Tak se budu kochat aspoň u tebe :))

    OdpovědětVymazat