úterý 6. května 2014

Razítkování ala mušle + fotky Barneyho

Ahoj,

zdravím po delší odmlce. Dnešní nail art uvidíte díky holkám, které mě překecaly na FB abych sepsala článek. Navíc nail art jsem měla zahrabaný v PC, takže to není aktuální počin. Mít doma štěně, který je pěkný rošťák a lakování nehtů prostě nejde dohromady. Zítra mu je 16 týdnů a pořád mi dává zabrat holomek jeden.

Název ala mušle mě napadl, tak, že motiv z destičky Bundle monster BM 215 mi tu mušli hodně připomíná. Prostě vršek mušle co má ve znaku čerpací stanice.


Už si ani nepamatuji, co mě vedlo k vytvoření tohoto designu, takže to vezmeme celkem rychle.


Použila jsem podlak a nadlak (Sally Hasen Insta-Dri) ten si opravdu chválím a hlavně i na razítka, nerozmazává mi je, jako některé jiné. Samozřejmě bílý razítkovací lak. Nu a jako základní barvu jsem použila p2 Forever, moc příjemná barva pro mé oko. A na oživení prsteníčku jsem použila Flormar (mimochodem špatně se mi fotil)Glitter GL 04. A teď mě trklo, že jsem základní barvu hledala právě k tomuto glitrovému laku a chtěla jsem vyzkoušet jak budou spolu ladit a k tomu jsem chtěla vyzkoušet razítka ala mušle :) přece jen nemám sklerózu :D


Pojďme na fotky :)










Včera jsem Vám chtěla nafotit Nubar Dare you to Dragonfly, ovšem lakování dopadlo katastroficky, ten můj inspektor Barneby mi nedal pokoj. Na jednom nehtu jsem měla rýhy od jeho zubů, na dalších zase otlačeni a rýpance, kde jsem všude zavadila. Takže lakování šlo dolů.

Na závěr pár fotek toho mého prdlouše :D






Takže je určitě vidno, že se doma nenudím, když všude lítá tohle neposedný šídlo :) Ještě mě napadlo, že vám ukáži, jak nesmí slyšet mikrovlnku. Myslí si, že dostane najíst, jenže v tu chvíli jsem si jídlo ohřívala já.  A takhle je to pak každé krmení.


P.S. radši si ztište zvuk, nenávidím svůj hlas :D

Tak mějte se prima a já snad doufám, že se mi povede zase nějaký lak nafotit a k něco vám k němu napsat. Nail art je časově náročnější, takže se asi ještě delší dobu neobjeví i když bych ráda něco tvořila.

8 komentářů:

  1. Koooonecne <3
    Hani, vzdyt ty fotky jsou naprosto paradni, nechapu, proc si s tim nechtela ven.

    Navic si mi pripomnela, ze bych mela jit nafotit ty svoje pueen :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Pueen chci vidět moc moc hodně :D Nejsou pěkný, jsou s bleskem a ten já nenávidím :D

      Vymazat
  2. Hani, úplně odbočim - mně se náhodou tvůj hlas moc líbí, je takovej příjemnej :) Ale chápu, já svůj hlas taky nesnáším :DD
    Výtvor se mi moc líbí a jsem ráda, že jsi si našla chvilku ( která s inspektorem Barnebym je asi dost vzácná :D ), a příspěvek sepsala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě neznám nikoho když slyší svůj hlas, že by se mu líbil :D a moc děkuji

      Vymazat
  3. Nehty jsou krásné a štěně je boží! Sranda jak štěká na mikrovlnku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, je to prdlouš prostě ten můj Barney :D

      Vymazat
  4. Já musím přiznat, že se mi moc nelíbí to razítko, ten tvar. Ale podkladový lak je nádherný, takový by se mi líbil! :)

    Barney je pěkný kvítko! :) Otesánka máme doma taky, vždycky, když nesu z kuchyně misku, tak si Lory myslí, že je pro ni:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi díky, chápu, že se nelíbí, každý máme jiný cit vnímání :) Ale p2 Forever je moc fajn, kryje ve 2 vrstvách. Barney nesmí vidět jeho misku, jinak je splašenej a štěká a skáče u toho, jak kdybyb nedostával najíst :D

      Vymazat