čtvrtek 29. května 2014

Růžovo-modrý pastelový nail art

Ahoj všem,

nikdy bych nevěřila, že i já dostanu nabídku na spolupráci od e-shopu. Kupodivu se tak stalo, kontaktoval mě Born Pretty Store a já jeho nabídku s radostí přijala, protože mají skvělé věcičky na nail art, které bych si sama koupila, jenže u zahraničních e-shopů se prostě nechytám. Takže dnešní nail bude obsahovat věci z tohoto obchodu, které jsem si vybrala.


Jelikož mám ráda razítka na nehty nemohla jsem si nechat ujít image destičku. Na konci příspěvku vám dám ještě fotky s motivy, které jsem obtiskla na papír, aby jste viděli, že je destička kvalitní a dá se s ní pracovat.


Vybrala jsem tuto s označením W-10, můžete se kouknout na ní tady na bornprettystore.com  kde jsou motivy lépe vidět. Pracovalo se mi s ní dobře, ale musíte dávat pozor, protože okraje jsou docela ostré, tak abyste se neřízli. Kvalita rytiny se mi zdá dobrá.


Dále jsem si vybrala půl perličky, které ještě ve své nail art sbírce nemám. A musím říci, že jsem se do nich zamilovala, jsou vážně skvělé. Jsou v pastelových odstínech a trochu tam vidím i perleť. Mají ideálni velikost a pro více info kliknout na bornprettystore.com.

Pro tento nail art jsem zvolila i nové laky, co se zabydlely u mě ve sbírce od značky Maybelline z řady Super Stay 7 days.


Na malíček, ukazováček a palec jsem nalakovala růžový odstín s názvem 21 Pink In The Park a na prsteníček s prostředníčkem fajnovou modrou s názvem 20 Uptown Blue, které jsou nově v prodeji. Na jejich samostatné swatche si budete muset počkat.

Na modré nehtíky přišlo na řadu razítkování z destičky s motivem uprostřed, původně jsem motiv chtěla umístit uprostřed nehtu ale nějak se mi to povedlo šikmo. Zalíbilo se mi to a na ten druhý šel motiv také na šikmo.

Růžové nehty jsem dozdobila bílou perleťovou perličkou. Aplikace je jednoduchá. Stačí průhledný lak či top coat a perličku přilepit. Je lepší, když průhledného laku dáte méně, aby tam toho nebylo moc. Až lak pod perličkou zaschne, dokončíme vrstvou top coatu.












A ještě jsem vám slíbila motivy obtisknuté na papír, takže tady jsou:















Moc děkuji za poskytnutí produktů k recenzi e-shopu www.bronprettystore.com a jak už to bývá tak i já dostala kód, který můžete využít k nákupu a budete mít 10% slevu.

EJB10
 
Pokud kód bude 10x použit při nákupu Born Pretty Store nám poskytne věcičky do giveaway. Snad se Vám nail art zalíbil :) Mějte se prima a příště ahoj.

 


11 komentářů:

  1. Pekne zladené farbičky, aj nápad so vzorom. Super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Oooo, to se fakt moc povedlo. ♥ Ty barvy jsou spolu super. Skvělý nápad s těmi půl perličkami, protože takhle si hezky sednou na nehet a nehrozí tolik, že by odpadly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle to dělám i na kamínky :) a děkuji :) mám radost, že se líbí

      Vymazat
  3. krásná kombinace :))
    ty půlperličky jsou úžasné, asi se po nich taky budu muset poohlédnout, ty mi ve sbírce chybí :))
    a jak už jsem psala na FB, mě se hrozně moc líbí ta vločka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Alčo tu vločku vidím na tom modrým Nubárkovi :)

      Vymazat
  4. Ja som tiež dnes akurát publikovala príspevok so spoluprácou s bornpretty :P Aj ja som rozmýšľala chvíľu nad platničkami, no nakoniec som si vzala niečo iné a teraz neviem, či nezačínam ľutovať :P Veľmi podarené nechty a super veselá farebná kombinácia :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkně..:) Ty perličky dokonalost..:) Jj modrý to je fakt krasavec ještě, že ho mám..:D

    OdpovědětVymazat