středa 24. prosince 2014

BNA challenge #5.2 Štědrý den

Krásný sváteční den všem,

vy co nás pravidelně sledujete, tak vám snad neuniklo, že dnes máme pro Vás speciální článek a to s manikůrou na Štědrý den.

Když jsme se s holkami domlouvaly v multichatu na předchozí BNA s Vánoční/zimní tématikou nějak padlo, že bychom mohly udělat speciálně článek na Štědrý den. Slovo dalo slovo a  je na světě.

Původně jsem dělala Cesmínu na bílém podkladu ale finální výsledek se mi nelíbil. Lístky Cesmíny nebyly tak, jak bych si to představovala. Tvořila jsem je za pomocí párátka ale možná by bylo lepší zvolit tenký štětec.


Pak jsem viděla krásně udělaný design stromku u Beauty by Suzi i na jiných blozích, tak jsem si řekla, že za pomocí pásky zkusím také vytvořit onen zmíněný stromek.

Potřebovala jsem malířskou pásku, také uzounkou pásku na nail art, kamínky v zelené barvě a samozřejmě laky. Jako podkladová barva posloužila bílá Flormar M103 a pískový červený GS Natale Flower a také podkladový lak a nadlak.

Nehty jsem nalakovala podkladovým lakem a nechala je zaschnout. Poté jsem dala 2 vrstvy bílého laku a  1 vrstvu nadlaku a opět jsem nehty  nechala pořádně zaschnout. Jinak se vám  nedostatečně zaschlý lak odloupne společně při odstraňování pásky. 

Malířskou pásku jsem umístila ve tvaru stříšky, tak aby to vypadalo jako stromeček. Následně jsem umístila úzkou pásku viz. fotka v jakém místě :)

Přetřela jsem vše pískovým červeným lakem a hned jsem pásky jemně sundala. Pak už jen zbývalo umístit kamínek na vršek "stromku" (lepší by bylo zvolit lepidlo na nehty) a bylo hotovo. Výtvor jsem nezalakovala nadlakem, protože jsem chtěla mít pískový lak vystouplý.









A jak si vedly holky s nail artem? Kuk sem na Alču a sem na Lenku :)

A mě už jen zbývá vám popřát krásné prožití Vánočních svátků a do roku 2015 hodně štěstí, lásky, úspěchů a nejvíce zdraví :) mějte se krásně a užívejte si poslední dny roku 2014 :)





11 komentářů:

  1. Moc pěkné, Haničko! :) Ten efekt s vystouplým stromečkem se mi moc líbí :)

    Také bych Ti ráda popřála krásné Vánoce a hodně štěstí, zdraví a úspěchů v nadcházejícím roce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko moc také děkuji za přáníčko a jsem ráda, že se Ti nehtíky líbí :)

      Vymazat
  2. Nádhernééé....vánoční....moc se ti to povedlo:))

    OdpovědětVymazat
  3. Haničko všechny tady obdivujeme Tvůj překrásný vánoční nail art, je úžasný!!!!!!!!!!!!! A přáníčka s Barnym taky, je to velký kluk!
    Přejeme Vám krásné vánoční svátky, hodně zdravíčka,štěstí a pohody!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme Marcelko a nápodobně užívejte si svátky na plnou míru a do nového roku 2015 jen to nejlepší a hlavně zdraví :)

      Vymazat
  4. Ja sa teším, že som ťa inšpirovala, spravila si krásne stromčeky. Rovnako ako priania s havom ♥ Uži si krásne sviatky s najbližšími!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Suzi Bárníček dostal hromadu dárků :)

      Vymazat
  5. jsem ostuda, ale teprve teď jsem se dostala k přečtení článku a prohlédnutí fotek v klidu :)) a opět musím jenom chválit :))

    OdpovědětVymazat
  6. nice manicure ! thanks for lovely pictures ! i like dog and all animals ;)
    first i spotted your profile pic and wall paper on this blog ♥♥♥
    huge hug for your dog !

    OdpovědětVymazat