sobota 6. prosince 2014

Born Pretty Store image plate BP-17

Krásný den všem ,

dnes mám pro Vás destičku, kterou mi poskytl internetový obchod BornPrettyStore. Destičku naleznete tady.



Produkty k recenzi



Destička přišla s modrou fólií na povrchu, aby nedošlo k poškození. Obsahuje 4 krásné květinové vzory. Spodek má již také podlepen papírem s logem BornPrettyStore jako třeba Konad nebo Bundle Monster, tudíž nemá ostré hrany a to velmi oceňuji. Předchozí destička neměla podlepený spodek a hrany byly velmi ostré. Vzory jsou dobře vyryté a snadno se přenášejí na razítko. Pro mě kvalitní destička za slušný peníz, seženete ji v e-shopu 2.99 amerických dolarů.










A samotný design nehtů s touto destičkou je velmi jednoduchý. Palec, ukazováček a malíček jsem nalakovala GS Natale Flower. Zbylé dva, prostředníček s prsteníčkem jsem nalakovala červeným Rimmelem 315 Ready, Iam, Paint! A po zaschnutí laku jsem na ně dala razítka. Výsledek je jednoduchý a poměrně rychlý.






Děkuji Born Pretty Store za poskytnutí produktů k recenzi.


Líbí se vám destička? Už přemýšlím nad dalším designem, ale ještě nejdříve vám musím ukázat zbylé produkty. Mějte se prima a přeji zítra krásnou 2. adventní neděli. A na závěr jeden malý sob :)


8 komentářů:

  1. Jééééj, ten tvůj pan inspektor Barneby alias sobík, je prostě k zulíbání :D :-*
    Nail art je moc hezkej, pěkně jsi to nakombinovala. :) Nedávno jsem se konečně dokopala a vyzkoušela, co mi radila Lenka s razítky. A ono to vážně šlo lépe :) Takže pokud se mi ještě někdy z BPS ozvou, tak asi taky vyzkouším nějaká razítka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo já mu to vyřídím a pusu předám :) Jednu destičku může zkusit :) A co Ti Leni poradila, jak jemně obrousit razítko, aby přenášelo lépe motivy? :)

      Vymazat
    2. Ano, obrousit. :) Nebylo to ještě na 100%, ale to přisuzuju i laku, co jsem použila. Až na to vezmu lépe pigmentovaný, tak by to mohlo vypadat dobře.

      Vymazat
    3. Jo tenhle fígl poradila i mě :) Pokud máš nějaký China Glaze metalický tak s tím by to mohlo jít anebo zkusit razítkovací přímo z Rosmannu ale ty ho vlastně v písku nemáš viď? :(

      Vymazat
    4. Rossmanna tu máme :) Já bych vlastně možná mohla mít ještě ten razítkovací od Essence, pokud jsem ho už nevyhodila. :))

      Vymazat
  2. slinty slinty slint :)) a posílám pozdrav zlobivému sobíkovi :))

    OdpovědětVymazat
  3. ornamentálne doštičky nikdy nesklamú, tie vzory sú vždy také úchvatné. Krásna červená manikúra a rozkošný "psobík" :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty mě vždycky fascinuješ s těma razítkama :) Já se to prostě asi nikdy nenaučim a přitom to vypadá tak úžasně a dá se s tím tak pěkně kouzlit. Bárník je jako vždycky úžasnej, hned bych ho pomuchlovala :D

    OdpovědětVymazat