středa 17. prosince 2014

Miss Sporty Funtasy 030 Electron Pink Holographic Effect

Krásný večer všem,

když nedávno u nás vykouklo sluníčko, neváhala jsem a nafotila jsem pro vás swatch. Bohužel jsem odkázaná na světelné podmínky. Light box nemám a tudíž vždy čekám, kdy alespoň trochu vyleze slunce.

Zimní období je doslova pro mě utrpení pro focení, jak pro focení nehtů tak i svých běžných snímků. Prostě mi nezbývá nic jiného, než to přetrpět. 

Dnešní láček je poměrně novinka od Miss Sporty. Když jsem ho zahlédla v letáku, říkala jsem si super holografický lak za směšnou cenu! Oni totiž fotky v letáku klamou, opravdu tam vypadá jako klasický holo lak.

Zdroj:
Ale opak je pravdou :( Holografickým efektem oplývají pouze jednotlivé třpytky. Za mě je to docela klamání zákazníka. Ale i tak na zkoušku jsem si jeden musela vzít.

Vybrala jsem si tento s malinovou barvou označený číslem 030. Na webových stránkách  Miss Sporty.com jsem našla i jeho název, který je Electron pink.

Štěteček má širší a střižený dokulata jako u všech Miss Sporty laků. Objem laku týž stejný a to 7 ml, prostě prcek. 

Tekutina laku je akorát a dobře se s ní pracovalo, lak nikam nestékal ani se netáhl. Dávala jsem 3 vrstvy aby barva byla krásně šťavnatá. Stačily by 2 ale ty 3 jsou daleko lepší.

Příjemným překvapením bylo schnutí, které je poměrně dost rychlé a po uschnutí najdete sem tam menší hrbolky od holo třpytek.

Odlakování nebyla žádná tragédie. Vatový tamponek napuštěný odlakovačem jsem nechala cca 1 minutu přiložený na nehtu a šlo to dobře dolu.










Trochu mi připomíná Nubar Prize, ale ten je na 100% krásnější a je jasný favorit :)

Mějte se krásně a přeji pohodový večer :)

11 komentářů:

  1. Ja som strašne zvedavá,či dodajú ešte tie ostatné alebo nie (rovnako ako aj pieskový), občas ma dosť rozčúli, že sem k nám neprídu kompletné kolekcie. Som prekvapená, že nie je úplne holografický, aj keď takéto s holografickými trblietkami mám rada, no tiež som čakala plne holografický lak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já právě čekala komplet holouška :( Proto mě rozčílila ta zavádivá fotka v letáku, kde se tváří jako holoušek. Jo a máš pravdu, taky nechápu proč sem nedávají kompletní kolekce,většinou pak ty nejhezčí kousky chybí, darebáci

      Vymazat
  2. Taky bych řekla, že to je docela slušný klamání zákazníka. :/ Jim z tý fotky odpovídá jen ta nálepka na uzávěru :D
    Ale odstín je to pěknej :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásnej vánoční odstín, umím si ho představit jako vánoční ke stromečku:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je škoda, že nevypadá, jako z letáku.. tam je to teda pecka. Ale i přesto, že není úplně holografický, tak má moc pěkný odstín a myslím, že je určitě využitelnej :) Akorát to zklamání, když se těšíš a představuješ si to nějak a ono nic, to je na prd..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ju odstín bude využitelný a zklamání bylo teda veliký, ale jak psala Lenka já naivka, si myslela, že lak z drogérie by mohl být klasika holo. Co naděláš, když chceš pořádnýho holouška holt si musíš připlatit.

      Vymazat
  5. Já jsem si ho koupila, a musím s tebou Hani naprosto souhlasit.
    Ale tak já na druhou stranu od drogérie žádné zázraky nečekala, navíc od Miss Sporty. I když i tak je to moc pěkný odstín a určitě se unosí.

    PS: U holo laků by ti ani ten lightbox nepomohl :-( Vlastní zkušenost :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo Leni jsem naivka :) ale když to vezmeš, kdyby to byl klasický holoušek za tuhle cenu, byla by to pecka :). Ten light box jsem myslela tak všeobecně, je mi jasný, že tam prostě to světlo asi nemá takovou možnost rozzářit ten efekt.

      Vymazat
  6. no teda, to je klamání (u nás je to ale na denním pořádku, že?) :D
    ale ve finále nevypadá vůbec špatně :)) takové barvičky já ráda :))

    OdpovědětVymazat