čtvrtek 7. května 2015

100% Pure Cherry Pop

Krásný den všem,

mám tu pro vás další odstín od značky 100% Pure. Je tak krásný, ale velmi obtížný k vyfocení. Dal mi zabrat a opět nejreálnější fotky odpovídají pouze focení přes mobil. Nikon mi to házel do rajčatové červené a přitom reálná barva odpovídá zrajícím třešním, těsně předtím než dostanou skoro černou barvu.

Jako předchozí Woodstock má lak 14,7 ml. Lahvička má úzký hranatý tvar, takže pozor na převrhnutí.


Konzistenčně je hodně tekutý a je třeba odhadnout správné množství při aplikaci laku, jinak vám bude stékat ke kůžičce. Ale pozor při dvou vrstvách vám budou trochu vidět konečky nehtů, doporučila bych proto radši 3 vrstvy.

Schne poměrně rychle až jsem se divila, protože některé tekutější laky, které mám, touto vlastností neoplývají.

Úzký štěteček je výborný a moc dobře se mi s ním vykreslují obloučky. Na tento typ střiženého štětečky zřejmě nikdy nezanevřu (stejný či podobný má SpaRitual či CC).





Jedny razítka k tomu :)


Tolik mě mrzí, že zrcadlovka nechce spolupracovat a vyfotit reálnou barvu tohoto fešáka, snad mi prominete horší technickou kvalitu. 

Cherry pop seženete zde za 300 Kč.

Moc děkuji českému zastoupení 100% Pure za poskytnutí produktu k recenzi.

7 komentářů:

  1. Moc krásná barva a fotky se mi zdají skvělý ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji na vlastní oči j Romanko ještě hezčí :)

      Vymazat
  3. juj či je to pekný odtieň, naživo, či nie, páči sa mi veľmi aj takto :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Suzinko, štve mě, že všechny laky, co jsem si vybrala od 100% Pure se špatně fotí, ale jinak jsou to překrásný kouksy :)

      Vymazat
  4. Dobrý den, děkuji vám za tip. Přítelkyně má ráda modeláž nehtů a má fakt pěkné ruce. Tak jí nenápadně projedu kufřík, jestli tam tenhle lak už nemá, a mám pro ní případně další dárek k Vánocům. :) Není to moc, ale dostane k tomu ještě nový telefon, takže tohle bude jen takový doplněk. Ještě jednou vám děkuji a ať se vám daří! :)

    OdpovědětVymazat