úterý 7. července 2015

BNA challenge #12 Manikúra na dovolenou

Krásné letní ráno přeji,

tak tohle kolo bylo pro mě docela velký boj. Dlouho jsem si namáhala mozkové závity, co mám udělat. Až mě napadlo, proč si nezkusit na nehty vytvořit pláž s palmou a mořem. Na netu najdete spoustu krásných nail artů s touto tématikou. Bohužel jsem šlápla vedle. Vůbec mi to nešlo.

Když už se blížilo datum vydání článku, začínala jsem být zoufalá, že nic nemám. Chápejte, většinou mám splněno v půlce měsíce abych měla klid na duši a ono ejhle. Dokonce jsem přemýšlela, že toto kolo vzdám ale díky Victorii a její radě jsem něco vytvořila. Nazvala je Havajské nehty, inu proč ne, motiv z razítka připomíná tamní květenu.


Na výtvor jsem použila opravdu letní neonovou barvu od Flormaru. Byla jsem mile překvapena, že se s ní dalo i razítkovat. Má u mě velké PLUS. Destička s motivem je označena číslem JQ-17 kupovaná na Aliexpressu :) Na neorazítkované nehty jsem ještě použila černé cvočky, také zakoupené na Aliexpressu :) Vše přetřeno nadlakem a bylo hotovo.








Jaký typ barvy laku pořpípadně nail artu preferujete na léto a prázdniny vy? A nezapomeňte se juknout k holkám na blog a jejich výtvory :)

Alča tady:
Victoria tady:
Lenka tady:

9 komentářů:

  1. Krásně narazítkované Hawaii ibišky! Roztomilost♥

    OdpovědětVymazat
  2. to je krása Hani, hned bych vyrazila někam na opuštěný ostrov :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Alenko :) já bych vyrazila taky hned, pryč z práce a už bych se nevrátila :D

      Vymazat
  3. Ten růžový lak na nehty je naprosto dokonalý. Já mám takové syté barvy ráda. Většinou si lakuji nehty dvěma barvami. Kombinuji třeba růžovou a fialovou, modrou a zelenou a tak. Ať nejsou všechny nehty stejný, to mi přijde jako nuda :-D .

    OdpovědětVymazat