čtvrtek 28. března 2013

Color Club Wild at Heart

Pěkný čtvrtek všem, včera jsem Vám psala, že dnes odhalím, co bylo v balíčku :) Když jsem ho otevírala, tak o jedné věci jsem veděla, byl to malý Seche Vite a pak krásná fialová lahvička laku Color Club Wild at Heart :) a to jsem ještě netušila co se bude dít až ho vystavím sluníčku. Je to krásný holograf a ty já ráda. A proto tímto děkuji Soničce, vždy se mi strefila do barev :) takže milá Soni díky, díky, díky.

Se štětečkem se mi pracovalo dobře, konzitenci má tak akorát pro mě ani řídký ani hustý. Na sluníčku hází bezva odlesky, když jsem ho včera fotila, tak je pravda, že sluníčka moc nebylo, svítilo přes jakýsi opar ale i tak ukázal svou krásu.








Doufám, že Vás toliko fotek neznudilo, ale nemohla jsem si pomoci :)

5 komentářů:

  1. Vypadá hezky, taky bych ho měla konečně láknout :) Já mám jen miniaturu a koupila jsem ho hlavně kvůli tomu, že byl jednu dobu hodně populární a všem se líbil. A tolik fotek mě vůbec nenudí :)

    OdpovědětVymazat
  2. ach!!
    rovněž nemám ...
    ne hele vlastně mám ,a le ještě jsem nelakovala!
    možná čas to napravit:-)!

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle mám moc ráda :). V neděli jsem se rozhodovala, jestli nalakovat Wild at Heart nebo Cloud Nine a z rozumu jsem vybrala Cloud Nine - chtěla jsem ho vyzkoušet, ale měla jsem vsadit na jistotu a nalakovat Wild at Heart, z toho jsem vždy byla na nehtech nadšená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to moc pěkná barva a k tomu fialová tu mám moc ráda, Cloud Nine ještě nemám ale asi někdy přibude respektive celá Halo kolekce :)

      Vymazat