sobota 6. července 2013

Gabriella Salvete STARS Enamel 08 AZZURRO

Zdravím při sobotě, jak už víte z minulého příspěvku, že jsem si v pátek koupila dva poslední laky do své sbírky tady. Teda alespoň v to doufám :D Takže jaké laky mi přistály v košíku? 2 nové odstíny z kolekce STARS a to 08 AZZURRO a jeho zelenkavý bráška 06 ACQUAMARINA. Dnes si ukážeme odstín AZZURRO, který je jako odstín LILA a MISTERO GREY z prvních odstínů složen malými třpytkami a většími kulatými glitry. Jak již napovídá název, tak barvička je krásně modrá, světlejší a má takový studenější nádech. Trochu mi připomíná letní nebe jako je zrovna dneska, kdy není ani příliš jasno a sem tam tmavší mráček. Lakování naprosto skvělé se širším štětečkem, kterým se dají dobře vykreslit oblouky. Schnutí opět jedna báseň. Nanesla jsem 2 slabší vrstvy, které jsou dostačující, plus 1 vrstva nadlaku. Co se týče výdrže kupodivu mi zatím drží, jelikož jeho brácha SAPPHIRE se mi začal loupat asi 1 hodinu po nalakování. Jestli na fotkách najdete nějaké nedokonalosti na kůži tak se neděste protože doléčuji ekzém. Jo a propo Nikol koukala jsem na Sapphire i u nás a také už měl v sobě větší glitry, takže opravdu zřejmě inovace :)










A ještě na ukázku, jaké to láčky z již zmiňované edice mám?

Intense Coral jsem nechtěla kvůli jeho barvě, prostě mě natolik nezaujala abych ji musela mít. A zbylé nové odstíny po nalakování jsou vyloženě texturové laky bez třpytek a to víte z TAGu co mi nesmí na nehty, že texturové laky mě neoslovily.

Jak se vám líbí odstín AZZURRO? Už ho máte nebo si na něj brousíte zoubky. TAk přeji hezký zbytek víkendu a já se jdu pustit do sekání zahrady. Mějte se krásně :)

8 komentářů:

  1. Woooow, už jsem teda vážně natěšená na tyhle láčky! Je nádhernej! Na posledním snímku mě dokonce dost oslovil ten zelený, který se mi asi líbil nejméně. S tou Intense Coral to máme stejně, taky mi připadá taková slabší, ale dnes ji budu lakovat, protože je paráda, jak rychle to uschne. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna dneska ho mám na nehtech :).
    Mám stejné laky jako ty plus ještě ten červený a světle růžový, tmavě růžový se mi ještě nepodařilo sehnat.
    Intense Coral mě taky neoslovil, oranžové laky nemám a nechci a kořálové se mi zatím moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten červený ani ty dalši co nemají tolik třpytek nechci, páč vypadjí jako ty klasické textury a ty mě tolik totiž neberou

      Vymazat
  3. Krásné fotky, krásný odstín - jak víš, tak ho už mám taky a jen zpracuju fotky hodím to na blog...Já jsem si tenhle odstín prostě zamilovala, mám ho zrovna na nehtech :-). Ale je fakt, že to jsou moje první Stars - hrozně dlouho jsem je nechtěla kvůli těm glitrům a struktuře a odlakovávání..., ale vypadají moc krásně. A to já si právě ještě brousím zuby na ten Coral - teď na léto, přestože oranžovky vůbec nepoužívám - tak nevím, co se to se mnou děje :-D. No možná skončím u Lila :-)...Každopádně mě ta kolekce začala těmahle odstínama konečně bavit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odlakování není nějaká katastrofa, na to, že je plný glitrů, chvilka trpělivosti a je to dole, ač Lila mám, ještě jsem ho na nehtech neměla :)

      Vymazat
  4. přesně tohoto krasavce jsem dneska v drogerce taky ulovila:) chtěla jsem ty nové všechny, ale byl už jen tento a ten červený.. tak snad se mi poštěstí jindy:) vypadý opravdu božsky, nemůžu se dočkat, až ho nalakuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ještě budou, jsem zvědavá na tvé fotečky :)

      Vymazat