sobota 27. července 2013

Nubar Absolute

Baruška odpočívá a chladí se na dlaždicích, přes ní jsem ještě hodila hadr namočený ve studené vodě, aby zvládla ty vedra. Vypadá to, že ATB začaly zabírat a absces se mi zdá poněkud menší a i měkčí, ale stále tam má pěknou modřinu. Když spinká tak vám můžu sepsat článek o Nubaru Absolute. Je to další kousek z PRISMS kolekce.

Je světle modrý obohacený holo shimmerem, na třpytky a glitry jsou ty části moc malinkaté. Jak už bývá u Nubarů poměrně zvykem i tento je hodně tekutý. A proto i hůře kryje. V prvních dvou vrstvách dělá holá místa. Třetí vrstva vše zpraví a dalo by se říci že je ucházející k plnému krytí. Ovšem čtvrtá by byla tak akorát. Na fotkách uvidíte 3 vrstvy. Docela mě potrápil se schnutím, ale i s výdrží, ale zřejmě zato vinu nese práce. Přišlo zboží a musela jsem vybalovat věci z krabice.





Líbí? Dávejte na sebe pozor v těch vedrech a dostatečně pijte ať nezkolabujete.

5 komentářů:

  1. Líbí se mi moc:) dokonce ho mám doma také, ale zatím nebyla příležitost ho nalakovat.. vždy jsem čekala na sluníčko, tak snad mi to vyjde v nejbližších dnech a nalakuji buď tohoto krasavce nebo jemu podobné se stejné kolekce:)

    OdpovědětVymazat
  2. No radost pohledět, vypadá božsky!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se opatrujte Hani s Beruškou, to je moc dobře, že ATB ji zabírají - já když vidím ty naše kočkodany jak tady leží rozpláclí a chladí se na podlaze, tak je mi jich líto...Láček je prostě nádherný, přenádherný - tyhle barvy na léto fakt můžu, škoda, že tak zlobil při schnutí a 3-4 vrstvy je teda dost, ale ten odstín prostě nemá chybu! Ať máš pěkný týden!!

    OdpovědětVymazat