úterý 16. července 2013

Nubar Diamont Seal & Shine Topcoat (Fast drying)

Můj nejoblíbenější nadlak, kam se na něj hrabe Seche Vite (promiň Sešíku). A proč je pro mě ten TOP? Hned vysvětlím, hlavně mě učaroval, jak bleskově schne. Opravdu tak do 5 minut je poměrně dost suchý, ale samozřejmě musíte dávat bacha, aby jste si do čerstvé manikúry "nehrábly". Další jeho plus je, že neobsahuje toluen (je karcinogení) jako již zmíněný Seche Vite, tudíž ani tak nepáche. Dodává krásný lesk a chrání tak celkově manikúru. Pokud máte po nalakování drobné nedostatky hravě je zakryje. Konzistenčně je hustší asi jako Sešík. Obsah lahvičky je 15 ml takže vám déle vydrží a vůbec nehoustne. Teď něco k nedostatkům. Stahuje špičky laku, pokud ho nenecháte dostatečně zaschnout. Rozmazává nail art tedy třeba motivy po razítkování, nebo water marble. Doporučuji použít jen na jednu barvu. Další negativum je, že poměrně drahý 150 Kč a lze ho v ČR sehnat jen na modeláži buď v e-shopu nebo jejich kamenné prodejně.

Složeni:
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Methyl Ethyl Ketone, Isopropyl Alcohol, Acrylates  Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Benzophenone-1, PPG-2 Dimethicone, D&C Violet # 2






A jaký je ten váš TOP nadlak?

5 komentářů:

  1. Zatím jsem nejspokojenější byla s Mega Shine od Sally Hansen. Jako jediný top coat si dokázal poradit s otisky ( např. od polštáře ), že nebylo nic znát. Jediný co mi vadilo, že poměrně rychle houstne a občas taky stahoval barvu z konečků.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si oblíbila UV top coat od Dermacolu, s ním mi vydrží nalakované nehty cca 5 dnů i týden.

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda toho rozmazávání :/ Tohle mi dělal i Vivid Top Coat. U NYC Turbo Dry to zatím nepozoruji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nubar mám ráda..tak možná tenhle taky koupím, až otevřou novou pobočku v ČB.
    Zatím jsem nejspokojenější s BTGN od Essence.

    OdpovědětVymazat
  5. Sec n Dry od Orly nebo ten Turbo Dry od NYC. Tento mám doma zatím nevyzkoušený, ale nenávidím stahování konců u špiček, tak doufám, že ten můj to dělat nebude ;)

    OdpovědětVymazat