neděle 21. července 2013

"Tiffany blue" and silver manikúra inspirováno u Elleandish (YouTube)

Když jsem poprvé zhlédla video u  elleandish na YouTube, věděla jsem, že tuto manikúru určitě vyzkouším. Následně jsem projela celý její kanál a do jejich videí jsem se zamilovala. Neuvěřitelně si dokáže pohrát s nehtíky a co teprve její kreativita.



V uvozkách v nadpisu mám "Tiffany blue" protože, se nejedná přímo o shodnou barvičku ale je jí celkem podobná. Janelle použila od China Glaze For Audrey, mě se nechtělo shodnou barvu objednávat z mickynails, kde jí mají něco kolem 200,- Kč. Utíkala jsem tedy do kamenné prodejny modeláže a vybrala si místo toho Nubar Jaded a vím, že jsem neprohloupila, vím, že ho budu používat.


U dvou nehtů jsem udělala malou výměnu. Jedním z nich byl malíček, na který se mělo natisknout srdíčko z Konad destičky, já ji nemám ale vlastním velkou destičku, kde se srdíčko také nachází. Bohužel mi z ní zase nešlo tiskat, tudíž jsem se zase přesvědčila, že to byla naprostá zbytečnost ji kupovat. Prostě nemá kvalitní rytinu, nebo nevím, čím jiným, by to mohlo být. Takže jsem se rozhodla, že udělat na malíček tečky a hotovo.

Dalším prstem byl palec, kde by se měl vykreslit French tip (jak to přeložit do češtiny, nebo jiným slovem :D). Jenže já s mýma třesoucíma se rukama nahradit to třpytkatým lakem od NYC Disco Ball a vůbec to není špatný.


A co, že všechno jsem použila na tuto manikúru?


Kupodivu poprvé jsem zapoměla na podklad :D Dobře posloužil třpytkatý nadlak od Essence, který má pěkný název Glorious Aquarius (na prsteníček přes Nubar). Dále již zmíněný Nubar Jaded (na palec a prsteníček, a tečky na malíčku). Poté stříbrná metalický lak od Flormaru č. 436 (na prsteníček a tečky na ukazováčku). Dále třpytkatý nadlak od NYC Disco Ball (na prsteníček přes Flormar). Bílý lak od Sally Hansen White on (na malíček a ukazováček). Nadlaky od Sally Hansen Nail Shine Miracle (nerozmazává nail art) a Nubar Diamont Seal and Shine.








Jak se Vám to líbí? Mě tuze moc, pořád si prohlížím nehtíky. Tohle je poprvé, co mám každý nehet jinak nalakovaný. Hezký zbytek neděle přeji.

5 komentářů: