neděle 14. července 2013

Zebra s Volavkou inspirováno u Arvonky s malou obměnou :) + malé změny na blogu

Někteří z Vás vědí, že jsem na štíru s kreativitou. Proto jsem se nechala inspirovat nehty, které nedávno udělala Arvonka. Vytvořila Leoparda s mašličkami no a já abych nebyla úplná opice, jsem leoparda zaměnila za motiv zebry a místo mašliček jsem použila Volavku. Prostě taková Afrika :) Arvonka to všechno dělala pouze rukou, já použila razítka na nehty, které trochu zvládám :) Původně jsem mašličky chtěla také použít, ale moje velká destička na razítkování nechtěla spolupracovat, mašlička se vůbec nechtěla přenést na razítko Konad, vůbec nevím čím to je. Kdysi jsem ji zkoušela a šla bez problémů. Pak jsem si na menší destičce všimla Volavky a řekla si proč ne, bude to prostě celé africké.

Co jsem použila za produkty  na můj výtvor tak tady to je:

 destičky s motivy

Razítkovací laky od Essence, razítko Konad, nadlak od Sally Hansen Nail Shine Miracle, bílý lak Sally Hansen - White On, podlak Jordana s česnekovou výživou a červený krémová lak Miss Sporty č. 150

Nehtíky jsem nejdříve nalakovala podlakem a nechala zaschnout. Na malíček, ukazováček a palec jsem nanesla červenou Miss Sporty č. 150 a na prsteníček s prostředníčkem bílý lak Sally Hansen - White on. Poté jsem musela počkat až vše důkladně zaschne. Pak přišel na řadu motiv zebry černým tiskacím lakem od Essence. Levá ruka se mi toliko nepovedla, tak jak bych chtěla. Na fotkách uvidíte, že motiv je trochu mázlý a nepřesně přenesený. Přitom pravá ruka dopadla o něco lépe. Pak jsem chtěla zdobit mašličkami což nešlo, jak už jsem psala výše. Asi po 10 opakování jsem mašličku zavrhla a jala se zdobit Volavku, která šla bez problémů spolu s bílým tiskacím lakem od Essence. Chvíli jsem počkala a přetřela nadlakem Nail Shine Miracle od Sally Hansen. Tento nadlak používám na tiskání pokaždé, protože nerozmazává motiv.









Po vzoru Soničky jsem se dala do menší změny na blogu. Změnila jsem šablonu na jednoduchou, která se mi líbí daleko více, není to takové přeplácané. Štítky jsem uspořádala do dvou kategorií a to na laky spolu s kosmetikou a pak zvlášť na fotografie. Snad se vám změna zalíbí. Dále bych ráda ještě změnila foto v záhlaví na nějaké své ale nějak si netroufám něco vytvářet. Tohle totiž moc neumím, vyrobit nějakou koláž a tak podobně. Přeji hezkou neděli :)

14 komentářů:

  1. Tak to já razítkování nezvládám vůbec :D To tvé je hezké. Nový design se mi líbí o hodně víc. Dobře se mi to čte a i záhlaví je příjemné na oko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Soni :) jsem ráda, že úprava designu blogu byla efektivní :)

      Vymazat
  2. Bezva razítkování :). Že bych se taky nechala inspirovat a po opravdu dlouhé době použila razítka? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji jen se nechej inspirovat a když tak mi pak pošli foto na email :)

      Vymazat
  3. krásná kombinace:) která mi taky připomněla, že už jsem dlouho nerazítkovala a vůbec.. že bych si mohla pořídit nějaké nové destičky, ale furt nemůžu narazit na nějaké co by se mi opravdu líbily :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) já mám vyhlídlé na této stránce, jsou docela za přijatelnou cenu a hlavně mají kvalitní rytinu

      http://www.nailartshop.cz/www-nailartschop-cz/eshop/12-1-Razitka-stamping/49-2-Desticky-rada-A/42/9/0/

      Vymazat
  4. Teda klobouk dolů, fakt se ti to moc povedlo! Afrika z toho přímo srší, což je mi na léto hodně sympatický. :) Já jsem to s razítky asi už nadobro vzdala, tohle bych nevytvořila ani za sto let. :)) A nový design blogu se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ale co jsem se navztekala u té mašličky co nešla :D a hlavně mám radost, že se líbí nový vzhled :)

      Vymazat
  5. soáuhlasím, nový vzhled je krásný a moc mám ráda červánky :)) Nail art skvělý, moc s emi líbí ten opeřenec :))

    OdpovědětVymazat
  6. Teda já tě obdivuju, že to s těma razítkama tak umíš - já to zkusila párkrát a vzdala jsem to :D Možná je zas vytáhnu při dlouhých zimních večerech, ale dopadne to jako vždy - zjistím, že to fakt nejde a zas je na dlouho uložím na dno krabice :D Ten motiv zebry se mi líbí hodně a s tou červenou to krásně ladí :) Povedená kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Hani i kdyz to razitkovani není úplně tak, jak bych si predstavovala, chce to více cviku. Razítka totiž vytáhnu jen obcas :)

      Vymazat
  7. Ahoj Hani, mě se nový design blogu taky líbí - vidím, že nás Sonička inspirovala všechny :-D, s těmi štítky jsi to taky vymyslela hezky - to je vždycky prekérka :). A nehty jsou každopádně supér! - moc krásné i zebra i ten pták :) obdivuji práci, kterou sis s nimi dala a tolik "pomůcek". Já bych na to nervy neměla, můj vrcholný nail art je kombinovat dvě barvy nebo glitry haha...Krásný týden!

    OdpovědětVymazat
  8. Pri tvojom najnovsom prispevku (ten, v ktorom mas kazdy necht iny) som si spomenula, ze si mi hovorila, ze si sa mnou inspirovala a doslo mi, ze som tie nechtiky nevidela! Nechapem ako som ho mohla prehliadnut, lebo nechtiky su super, perfektne sa ti to podarilo a tema Afrika je tiez super napad! Len tak dalej, tesim sa na dalsie prispevky s nail artom :)

    OdpovědětVymazat