úterý 31. prosince 2013

p2 Lost in Glitter - 050 End up Glamorous!

Krásný a zároveň poslední den v roce 2013 Vám všem přeji,

Libo-li nějaký silvestrovský lak na nehty? Pokud ano, tak pokračujte dále buď v prohlížení fotek či čtení několika řádků co Vám napíši.

Jak již jste si mohli všimnout, tak p2 dělá i pískové laky, které s Nikolkou máme moc rády :) Ovšem tato řada Lost in Glitter je jiná, jak již vypovídá název, najdete v ní samé třpytky a glitry různých velikostí a díky nim lak schne trochu do hruba. Pokud máte zájem jaké laky v řadě najdete, doporučuji juknout sem Leničce na FB. Určitě v blízké době pro nás připraví swatche všech odstínů.

End up Glamorous má základní tekutinu metalickou stříbrnou a plavou v něm, jak jsem již zmínila spousta třpytek, glitrů a i hexagonek (pokud dobře vidím), jsou taktéž stříbrné a hned i holografické.


Co se týče hustoty, tak je trochu řidší ale na výsledek lakování to nemá vliv. Štěteček je užší ale ne tak jako Color Club, zvládne nabrat všechny třpytky z lahvičky a poměrně rovnoměrně je rozetřít po ploše nehtu.


S kryvostí jsem neměla žádné problémy, stačí 2 střední vrstvy a navíc jako bonus dostanete poměrně rychlé schnutí. No a pokud by Vám vadil po zaschnutí hrubý povrch, stačí přetřít nadlakem a je to.




Výdrž zatím nemohu posoudit, lakovala jsem v neděli a zatím drží jako přibitý :) stejně tak nemohu posoudit odlakování, ale tuším, že to bude docela oříšek. Těm co, mě sledují na FB pak zdělím, jak šel dolu.

Pojďme na fotečky, že jich ale bude. Umění vyfotit tento multiglitrový lak je poměrně velké umění, jelikož foťák chce zaostřovat na jednotlivé třpytky a ne celé nehty.















No a jelikož je poslední den v roce, tak Vám přeji jen to nejlepší do roku 2014 hodně štěstí, lásky a hlavně zdraví a na viděnou v roce novém.







15 komentářů:

  1. Je krásný a myslím, že na Silvestra jako dělaný :)) Dneska jsem dala jednoduše Essie Bobbing For Baubles a na ukazováček světle růžový srdíčkový glittr :) Ale myslím, že Go Dangerous od p2 by byl vhodnější :) Ale odlakování je děs...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Nikolko :) ať už Go Dangerous vhodný či ne, prostě takový na který máš náladu, většinou se tím řídím i já. Ne jestli se hodí na to období či ono. Přeji jen to dobré do roku 2014 :)

      Vymazat
  2. Hojky Haničko, takhle vypadá nádherný, swatche se připravují, ale jen proto, že dorazily špatné tipy, tak jsem si nechala 50ks, zbytek poslala zpět. a zatím teda můžu říct, že z té řady lost in glitter jsem rozladěná. Každý lak má jinou konzistenci, některé na nehtech nedrží téměř vůbec a totálně dlouho schnou, jiné zase mají krásnou hustou konzistenci, též hůře schnou, ale dá se a drží. A jiné jsou de facto tekutá gelovější vodička... a děs běs :-D

    Tenhle na fotkách vypadá moc dobře a co se konzistence laku a lakování týče, patří k tomu lepšímu.

    Co se odlakování týče, tam máš ksakru pravdu... to dolů nechce. Alobal tomu pomůže, ale stejně musíš dočistit. Já si dala na silvestra 040, ten modrej, co mi připomíná toho mého silvestrovského opika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ješkoda, že každý lak oplývá jinými vlastnostmi nebudu si jista jestli ještě nějaký pořídit, počkám ještě na tvůj verdikt až dorazí nové tipy. No na to sundavání se netěším ale musím konstatovat, že stále drží v neporušeném stavu bez jakéhokoliv odloupnutí či ošoupání :) takže v tomhle má u mě velké plus :) přeji Ti jen to nejlepší do roku 2014 :)

      Vymazat
    2. např be cool (modrá) a go crazy (růžová) mi na nehtech nevydrželi ani 12 hod, a to upozorňuji, že jsem absolutně nic nedělala. Tož, to ale jen výdrž bez nadlaku.

      Já už to mám sepsané na papíře, takže v týdnu dodělám resty v podobě dárků, výletů apod... a pak to tam dám, ještě tedy nafotit.

      Ale nejlepší konzistencí a schnutím je ten stříbrnej a zlatej.
      Hned v závěsu je ten dangerous.

      Ale výhrady mám teda ke všem lakům. Červený a zelený, i ten "fialový".... ty jsou tak nějak na odpal rovnou :-D

      Vymazat
  3. Krásnej, mně se hrozně líbí, že vypadá tak mrazivě. :)) Na dnešní den dobrá volba. :) A vše nejlepší do Nového roku 2014. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tobě milá Romčo jen to nejlepší. Dneska trávím Silvouše doma a jak jsem psala nahoře Leničce tak drží a doufám, že vydrží až do zítra, kdy jdu na mecheche :) Navíc to bude novoroční běh v maskách, takže tam láček taky zapadne :)

      Vymazat
  4. krásny, milujem glitre na všetky spôsoby! :)
    ..aj tebe krásny rok 2014! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a také vše nejlepší do nového roku :)

      Vymazat
  5. musím se nad ním znova rozplývat i tady!!! :-) je prostě nádherný! jenom škoda, že P2 se neprodává i u nás... :-(
    a samozřejmě vše nejlepší do nového roku!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky bych brala aby místo S-he v DMku bylo raději p2 :)

      Vymazat
  6. Krásnej! :) Já měla na silvestra vskutku originální lak - jen podkladový :D Nějak jsem nestíhala a večer už se mi nic nechtělo...
    Vše nej v roce 2014 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani nápodobně jen to nejlepší do roku 2014 a to nevadí, žes měla jen podkladový lak, svět se nezboří :)

      Vymazat
  7. Nááádherný je! <3 U Viennettky jsem se rozplývala nad tím zlatým, ale tenhle mu slušně šlape na paty, ty glitříky v něm jsou prostě úžasné:) A na Silvestra skvělá volba ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja fajnový, na nehtech jsem ho měla celý týden, po 5 dnech se začaly olupovat růžky ale jinak je to držák, jak vyšitý. Jen to odlakování mi dalo zabrat. Alobalovou metodu jsem nepoužila a pěkně se s tím nadřela.

      Vymazat