pondělí 3. srpna 2015

BNA Challenge #13 Neonové nehty

Krásný den všem,

k létu určitě patří neonové barvy a právě pro toto kolo jsme se je rozhodly využít dle vlastní fantazie.
Opravdu ty jedovaté neonové laky, které respektive svítí na dálku, ve sbírce nemám. Ale použila jsem k tomu laky, co má sbírka poskytla.

Zkoušela jsem několik variant ale nejsem spokojena s tím, co jsem vytvořila. Vybrala jsem na ukázku jen 2 varianty, které mi z mého tvoření přišly nejlepší.


Jako základ posloužila bílá barva. Následně jsem přenesla motiv razítka a vybarvila určité úseky. Zde prosím omluvte nedokonalost vybarvení, jelikož se moje ruka třásla. Zkoušela jsem dělat samolepky přímo na razítku, kde jsem opět neuspěla, zrovna jsem  neměla svůj den.




Další varianta měla být technika pomocí brčka. Jde o to, že vezmete brčko a konec ponoříte do laku a následně druhým otvorem fouknete a barva vám udělá stříkanec. Samozřejmě v hlavě to vypadalo tak snadně ale samotné tvoření bylo děsné. Barva mi nešla pořádně nabrat a foukáním se mi lak vůbec nedostal na nehet. Takže všechno jsem musela odlakovat. 

Pak mě napadlo proč nezkusit něco s potravinovou fólií. Mistrovské dílo to není ale bylo to nositelné, takže právě proto vám ještě ukazuji i tuto variantu. Doufám, že další kolo už bude pro mě pohoda a nebudu se nervovat :D




Které z těchto dvou nail artů se vám líbí více? Užívejte léto a sluníčko :)

Nezapomeňte se kouknout k holkám :)

8 komentářů:

  1. Strašně se mi líbí ten nápad s omalovánkami z razítka! Povedené♥

    OdpovědětVymazat
  2. Hani, opět paráda :))) ty omalovánky jsou božííí :))

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, za mne je parádní ta první varianta, ale ta ti musela dát práce.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, ty jsi fakt šikulka. Obě mani jsou krásné, ale ta první nemá chybu, líbí se mi víc, je to hodně vymazlené:))

    OdpovědětVymazat
  5. tie prvé vyzerajú ako vzor látky :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se mi ta první varianta moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat