středa 19. června 2013

Avon - Pink pastel

Krásnou velice horkou středu přeji. Snad všichni ty vedra zvládáte :) Tento lak jsem poprvé viděla u Gedzitky. Moc se mi líbil, ale nevěděla jsem o žádné Avon lady v okolí, tak jsem si říkala to je super, protože přes net se mi ho objednávat nechtělo a tudíž peněženka zůstane ušetřena :D Jenže pak jsem se zeptala ségry, jestli o někom neví a na potvoru věděla. Takže objednávka byla jasná. Upřímně z tohoto laku mám rozpoluplné pocity. Barvička je baby růžová hodně světlounká. Lakoval se mi hrozně :( Co mi vadilo - hranaté "držátko" štětečku, pro mě hrozně nepraktické páč se mi s tím špatně manipuluje. Dále když jsem nanášela lak, tak jsem špatně odhadla množství. Buď málo a nebo hodně. Když jsem nabrala na štěteček málo, tak dělal kocoury-holá místa no a když více, tak se mi roztekl všude po nehtu. S kryvostí nejsem též spokojena, nanášela jsem 3 vrstvy, což zřejmě mělo za následek i bublinkování a schnul pomalu. Naštěstí drobnější nedostatky napravil nadlak od NYC.



nejméně identická barva, foťák nechtěl spolupracovat

vedró
Zajímalo by mě, jestli někdo z vás, co má Pastel Pink je z něho také zklamaný, či všechny tyto problémy jsou způsobeny jen mojí nešikovností?

5 komentářů:

  1. Tyjo mně nic takovýho nedělá :D 2 střední vrstvy a přijde mi, že na světlou růžovku i dobře schne....ty laky jsou tak hrozně individuální záležitost :D

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín se mi teda líbí hodně, takový decenťák růžový :-). Já naštěstí žádnou Avon lady neznám a lak jsem od nich nikdy neměla. Je to jako s pečující kosmetikou každému prostě všechno nesedne - já myslím, že nejsi nešikovná - nehty máš nalakované moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiši, to mi vůbec neříkej, že je naprd :D Já už ho mám objednaný taky (taky jsem se do něj zamilovala u Gedzitky) :D A k němu jsem vzala ještě další 2, protože byla nějaká akce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píší děvčátka, třeba zrovna Tobě bude vyhovovat, uvidíš až nalakuješ ;)

      Vymazat
  4. Barva je krásná, ale tahle řada bude asi vážně na nic. Taky jsem nedávno lakovala Avon nailwear pro + a sice jiný odstín, ale taky mě akorát tak naštval.

    OdpovědětVymazat