čtvrtek 13. června 2013

Flormar č. 237

Zdravím všechny návštěvníky :) Dneska Vám chci ukázat mou nejoblíbenější barvičku od Flormaru. Tento lak byl jeden z mých prvních od již zmiňované značky. Barvička je šťavnatá korálová obohacená stříbrným shimmerem. Jenže když jsem si zvětšila v PC fotku, následně jsem ten shimmer viděla jako holografický, teď mě napadá, jestli pak vůbec existuje holo shimmer :D Takže dále ke konzistenci, ta je tekutější a dobře se lakuje, ale pozor občas má tendenci pruhovat. Schnutí, které je poměrně rychlé díky té konzistenci. Na fotkách uvidíte 2 vrstvy, které bohatě stačí k plnému krytí. Štěteček je rovně střižený a užší a mě vyhovuje.

S bleskem

Na slunci

U děvčátek Arvonky a Páji jsem viděla zdobení holo teček. Tak jsem si řekla, že bych to mohla zkusit. Kvůli korálové barvičce, jsem hledala nějakou světlejší na tečky, aby to aspoň trochu na nehtu vyniklo. Volba padla na Color Club Kismet. Takže v kontrastu to byla přijatelná volba. Tečky jsem dala jen na prsteníčky aby toho nebylo moc. No a nakonec jsem použila nadlak Seche Vite.




Tak se mějte moc hezky a užívejte krásného počasí, kterého jsme se nakonec dočkali :)

8 komentářů:

  1. Ta barvička je neskutečně nádherná, to mi vážně srdce zaplesalo :) A jinak s těmi holo-puntíky to vypadá zajímavě, příjemně to celou manikúru osvěžilo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé holo tečky vidím poprvé a chci to zkusit :D Ale mám jen pořádně Bliss Miss (nebo Miss Bliss?).
    Jinak takováto červená se shimmerem pro mě není, na moje ruce je až moc zářivá a teplá :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jeej, holo bodky su super, vyzera to pekne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám moc ráda červené odstíny a teď na léto nějak začínám preferovat právě takové odstíny smíchané s oranžovou, krásně svítí na sluníčku - i ten shimmer :-) a tečky jsou rozkošné, moc se mi líbí, byť si na ně netroufám....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji já si nejdřív taky netroufala, ale nakonec zkusila a dá se to nosit

      Vymazat