neděle 16. června 2013

Gabriella Salvete č. 156

Zdravím všechny, tento láček by se spíše hodil až na podzim. Jenže já ho ještě neměla na nehtech, takže jsem ho chtěla vyzkoušet a podělit se s Vámi o něj. Je škoda, že laky od Gabrielly nemají jména, protože mají krásné barvičky a názvy by se pro ně hodily. Číslo 156 má nugátovou barvičku nebo ještě v tom vídím barvu capppucina. Dále v něm najdeme větší zlatý shimmer, který je v lahvičce i na nehtech dost dobře viditelný. Lak není řvavý je to decentní odstín, kterým určitě nic nezkazíte :) K plnému krytí bohatě stačily 2 vrstvy, lakuje se moc dobře, prostě dobrá klasika. Nosí se mi hodně dobře, ale určitě pak bude více slušet opáleným ručkám, momentálně ty své mám bílé, snad je stihnu alespoň trochu opálit, i když jsem pořád zalezlá v práci.





Jak se Vám líbí tyto odstíny? Přeji pěkný nový týden.

8 komentářů:

  1. Připomíná mi Irreplaceable od Essence, jen tento je víc do hněda :) Mně se líbí, ale takto hnědé mi moc nesluší :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že tento od Essence je tvůj miláček, škoda, že bys ho potom nemohla nahradit č.156 :(

      Vymazat
  2. Tenhle mám moc ráda, je nádherný. :) Taky přesně jak říká Nikol, i mně přišel v drogerii hodně podobný se zmiňovaným Essence a jelikož už se nedá koupit, tak jsem po něm hned sáhla a až doma koukám, že je o dost tmavší, ale ten shimmer mají naprosto stejný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano tenhle je pro mě fajn, určitě ho zkusím znova nahodit až budu trochu víc opálenější

      Vymazat
  3. Jeej tento lak mam aj ja, dakujem za pripomenutie :) Ten zlaty shimmer v nom je jednoducho nadherny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si ho minulý týden pořídila :) A taky jsem fanynka Essence Irreplaceable, takže je to taková menší (i když ne přesná) náplast za něj :) Myslím, že Arvonka mi na něj upozornila, že by mu měl být podobný :) Takové odstíny já mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím s Tebou taky mám ráda, když mají laky názvy, nejlépe nějaké vtipné :)...Mě většinou kapučína a takové barvy nesluší, protože jsem bledule a přes léto v práci taky :, ale tenhle Tvůj lak vypadá moc elegantně a s tím zlatým shimmerem - velké pokušení. Já teď sáhla vedle a koupila si č. 157 růžovou ikonu, ale jestli to začnu brát u GS číslo po čísle tak nevím, kde skončím :-)..Jinak mi trošku u GS vadí ta slabší výdrž, ale stejně neodolám těm odstínům..Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat